Szűrés

A(z) telekommunikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Rugalmas és átlátható informatikai megoldást keresnek a kisvállalkozások

2016. szeptember 2. -

A hazai kis- és középvállalkozások megbízható, minél jobban kihasználható, rugalmas megoldásokra vágynak – ugyanakkor a kis cégek legtöbbje jelenleg még keveset költ a modern kommunikációhoz nélkülözhetetlen informatikára.

Tovább

Drágább lehet a telefonálás a Brexit miatt

2016. augusztus 15. -

A Brexit utáni általános bizonytalanság jellemzi a brit telekommunikációs szektort is. Az Ofcom telekommunikációs felügyeleti szerv már korábban elindította az ország digitális kommunikációra irányuló fejlesztéseinek stratégiai felülvizsgálatát, amit most a Brexit feltételeinek tükrében folytatnak tovább. 

Tovább

A FilmBox is népszerűsítené a 4K műsorszórást Magyarországon

2016. augusztus 8. -

A FilmBox csatornákat üzemeltető SPI International is csatlakozott a Globális UHD-szövetséghez (UHDA). A telekommunikációs iparágon belül működő szervezet felel az Ultra HD rendszer kiépítésének támogatásáért valamint az Ultra HD-s szórakoztató technológia előnyeinek népszerűsítéséért.

Tovább

Jelentős beruházással bővíti hálózatának kapacitását a UPC

2016. július 28. -

Új épületbe költözött a UPC Magyarország hálózatának irányítóközpontja. A hazai szélessávú optikai hálózat főhadiszállását több mint másfél éves előkészítést követően mozgatták át az új telephelyre. Az új fejállomással jelentősen növekszik a szélessávú UPC hálózat adatforgalmi kapacitása és biztonsága. Az ügyfelek a költözés közben is fennakadás nélkül használhatták a szolgáltatásokat.

Tovább