Szűrés

A(z) informatika kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilra költözik a céges informatika

2016. október 18. -

A levelezés után a vállalatirányítási rendszerek és főként a rájuk épülő kimutatások, az értékesítők, illetve „terepen” dolgozók munkáját segítő alkalmazások költözhetnek át leghamarabb mobilplatformra – derült ki a BellResearch T-Systems Magyarország ügyfelei körében végzett kutatásából. 

Tovább

Rugalmas és átlátható informatikai megoldást keresnek a kisvállalkozások

2016. szeptember 2. -

A hazai kis- és középvállalkozások megbízható, minél jobban kihasználható, rugalmas megoldásokra vágynak – ugyanakkor a kis cégek legtöbbje jelenleg még keveset költ a modern kommunikációhoz nélkülözhetetlen informatikára.

Tovább

30 éves lett a Dell

2014. május 7. -

A Dell története 30 évvel ezelőtt kezdődött egy texasi egyetem kollégiumszobájában, amikor Michael Dell megalapította személyi számítógépek összerakásával foglalkozó vállalatát. Hitvallása a megalakulás óta változatlan: szerinte a technológia feladata, hogy segítsen az emberekben rejlő lehetőségek kibontakoztatásában. 

Tovább

BYOD: biztonsági fenyegetés vagy lehetőség?

2013. október 17. -

A Samsung most közzétett tanulmánya kimutatja, hogy az 1000 vagy annál több alkalmazottat foglalkoztató és a „Bring Your Own (mobile) Device” (Hozd a saját (mobil) eszközöd)  szemléletet támogató szervezetek harmadának (33%) kellett szembesülnie az ügyféladatok elvesztésével az elmúlt két évben a munkaeszközként használt személyes mobil eszközöket ért biztonsági támadások miatt.

Tovább