Szűrés

A(z) energiahatékonyság kulcsszót tartalmazó cikkek

Midia InkPhone – telefon és e-könyv olvasó egyben

2014. március 12. -

Android 2.3 Gingerbread rendszerrel a fedélzetén érkezik az Arta Tech készüléke, amely lényegében egy okostelefon-funkciókkal felvértezett könyvolvasó, mely E Ink kijelzőjének köszönhetően több, mint kétnapos üzemidőre képes.

Tovább

Felturbózták az új YotaPhone-t

2014. február 26. -

A Mobile Wold Congressre (MWC) az orosz Yota Devices egy új kétkijelzős mobillal készült. Az újdonság sokat fejlődött nemrég debütált elődjéhez képest.

Tovább

Hat új multifunkciós készülék a Sharptól

2014. február 21. -

A Sharp hat energiatakarékos fekete-fehér multifunkciós, kivételes hálózati lehetőségekkel rendelkező berendezést hozott forgalomba hazánkban is. Egy részük kész a felhőben való üzemre, valamint rendelkeznek a Sharp „Cloud Portal Office” fáljkezelő rendszerrel. A vállalat egy új tonerrel is előrukkolt.

Tovább

ZyXEL NSA325 – felhő zöld igényekre szabva

2014. február 20. -

A ZyXEL bemutatta médiaszerver családjának új tagját, az NSA325 v2-t, mely tovább egyszerűsíti a mobileszközökről történő adatfeltöltését. A Polkast appot használva képes a kép, zene és videó lejátszásra, melyeket meg is lehet osztani. Ezeket felhőbe is szinkronizálhatjuk a Facebookról, a Twitterről vagy a Flickrről is. A tudatos tervezésnek köszönhetően rengeteg energiát takaríthat meg a felhasználó.

Tovább