Szűrés

A(z) biometrikus kulcsszót tartalmazó cikkek

Szívverés alapján azonosít egy új okoskarkötő [Videó]

2014. március 27. -

A biometrikus technológiákra szakosodott vállalat, a Bionym egy új megoldást mutatott be. Olyan karkötőt készítettek, mely a szívverés alapján azonosítja viselőjét, és egyfajta biztonságos kulcsként funkcionál különféle eszközeinkhez.

Tovább

Új Apple szabadalmak a láthatáron

2013. december 27. -

Az Apple kedden nyújtott be két új szabadalmi kérelmet. Az egyik segítségével a felhasználók úgy nyithatnák meg a jövőben az alkalmazásokat, hogy még a kijelzőt sem kell megérinteniük. A másik a biometrikus azonosítás terén nyithat új perspektívákat.

Tovább

HTC One Max – Októberben, ujjlenyomat-olvasóval?

2013. augusztus 21. -

A friss hírek szerint októberben landolhat a piacon a HTC 5,9 colos Full HD kijelzővel megáldott nagyágyúja, a One Max. Az állítólag beépített ujjlenyomat-olvasóval érkező csúcsmobilról egy újabb kép is felbukkant, melyen ezúttal a One és a One Mini társaságában feszít.

Tovább

Integrált ujjlenyomat-olvasóról árulkodik az iOS 7 negyedik bétája

2013. július 30. -

Tegnap kiadta az Apple az iOS 7 negyedik béta verzióját a fejlesztők számára. Az új rendszer tartalmaz egy mappát, aminek tartalma egyértelműen arra utal, hogy az iPhone 5S, az olcsó iPhone vagy a következő generációs iPad integrált ujjlenyomat olvasóval rendelkezik.

Tovább