Szűrés

A(z) autó kulcsszót tartalmazó cikkek

A Mercedes-Benz E-osztályba kerül elsőként a Continental HD kijelzője

2016. december 22. -

Ma már az autó is egy olyan élettér, ahol a kiváló minőségű beltéri kialakításnak kiemelt szerepe van. 

Tovább

A jövő már a budapesti sarkon parkol

2016. december 15. -

Alig egy hete indult el Budapesten az a hazai startup amelyik 45 elektromos autót bocsát azok rendelkezésre, akik reális alternatívát keresnek a nehézkes belvárosi tömegközlekedésre vagy nem akarnak drága pénzen saját gépjárművet fenntartani – ráadásul mindezt technikailag feljett, trendi, fiatalos és környezettudatos módon. Hogyan van „összerakva” egy GreenGo autó? Mi az a hat legfontosabb technikai megoldás a szolgáltatás mögött, ami a precíz és pontos kiszolgálást segíti?

Tovább

Világpremier: a SEAT az első autógyár a világon, mely a CarPlay-jel kompatibilis alkalmazást tesz elérhetővé

2016. augusztus 17. -

A SEAT újabb lépést tett előre az autók összekapcsolhatóságának terén, az iparágban a spanyol gyártó lett világszinten is az első, amely gépkocsijaiban a CarPlay-jel kompatibilis alkalmazást tesz elérhetővé. Az iOS-fejlesztésű SEAT DriveApp már elérhető az AppStore-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi kijelzőjén is megtekintse és kezelje az iPhone kiemelt tartalmait. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és a következő néhány hétben a SEAT többi piacára is megérkezik.

Tovább

Multifunkciós navigációs eszközzel rukkolt elő a Lark

2015. november 16. -

Táblagépként és navigációs eszközként is használható terméket mutatott be a Lark. A FreeBird 5 Wifi a Tecso kínálatában érhető el.

Tovább