Szűrés

A(z) ZAGG kulcsszót tartalmazó cikkek

Az IFROGZ bemutatta duplahangszórós Bluetooth fülhallgatóját

2017. június 22. -

Az IFROGZ bemutatta a legújabb Impulse Duo Wireless duplahangszórós hallójárati fülhallgatóját. A vezeték nélküli termékcsalád csúcsmodellje speciális akusztikai rendszerének köszönhetően kiemelkedően magas hangminőséget biztosít a felhasználóknak.

Tovább

A sport fülhallgatók meghódítják a piacot

2017. május 30. -

A ZAGG vezető okostelefon és táblagép kiegészítőket gyártó vállalat fogyasztói felmérést készített az amerikai lakosság fej-, illetve fülhallgató használati szokásairól. A kutatásból kiderül, hogy az okostelefon felhasználók többsége több készülékkel is rendelkezik, és leggyakrabban testmozgás közben használja a legnépszerűbb mobil kiegészítőt.

Tovább

Új InvisibleShield kijelzővédő a 9.7 hüvelykes Apple iPad Próhoz

2017. május 2. -

A kijelzővédelmi megoldások vezető innovátora és a világ elsőszámú kijelzővédő márkája, az InvisibleShield, bejelentette az új 9.7 hüvelykes Apple iPad Pro védelmére tervezett termékeit. A megbízható védelmi megoldásairól ismert márka eddig több mint 120 millió darab kijelzővédőt értékesített világszerte.

Tovább

Mesebeli darabokkal bővül a nagy sikerű LITTLE ROCKERZ fejhallgató kollekció

2017. április 24. -

Új modellekkel bővült a gyerekek számára tervezett nagy sikerű LITTLE ROCKERZ fejhallgató termékcsalád. A beépített hangerő limiterrel rendelkező Ice Princess, Green Dragon, Teal Bow és Red Robot modellek korlátozott mennyiségben kerülnek forgalomba.

Tovább