Szűrés

A(z) Yettel kulcsszót tartalmazó cikkek

A Safer Internet Day alkalmából online vetélkedő és értékes nyeremények várják a fiatalokat

2024. február 1. -

2009 óta világszinten minden év februárjában tarják a Safer Internet Day-t, azaz a Biztonságosabb Internet Napját. Idén február 6-ra esik a világnap és ebben az időszakban több kezdeményezés is igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy bár az internet számos előnye fontos szerepet játszik a világ előremozdításában és a társadalmak fejlődésében, a nethasználatnak léteznek árnyoldalai, veszélyei, amikkel mindenkinek érdemes tisztában lennie és érdemes rá felkészülnie. 

Tovább

Tavalyhoz képest közel kétszeresére nőtt a mobilnet-forgalom az ünnepi időszakban a Yettelnél

2024. január 3. -

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89%-kal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor 8%-kal több SMS-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor.

Tovább

Díjmentes szolgáltatással cselezi ki a vastag betonfalakat a Yettel

2023. december 9. -

Az üzleti ügyfelek után 2023 decemberétől lakossági ügyfelei számára is díjmentesen hozzáférhetővé teszi a VoWiFi (Voice over WiFi) szolgáltatást a Yettel. A technológia segítéségével olyan épületekben és belső helyiségekben is elérhető válik a kiváló minőségű hanghívás és – arra alkalmas készülékeken – az SMS-küldés lehetősége, ahol a kültéri mobiljel már gyengébben érhető el, vagy be sem jut odáig: a telefonok a helyi vezeték nélküli internet (WiFi-hálózat) segítségével csatlakozhatnak a mobilhálózatra, teljes lefedettséget biztosítva az épületen belüli WiFi hatósugarán belül.

Tovább

Megújult a Yetteles mobilparkolás

2023. december 5. -

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.

Tovább