Szűrés

A(z) Yettel kulcsszót tartalmazó cikkek

Yettel: Harmadával nőtt az adatforgalom az év utolsó hetében

2023. január 3. -

Az év végi, ünnepi időszakban egyre többen használnak mobilkommunikációs megoldásokat mind az ünnepi időszakra való felkészüléshez, mind a rokonok, szeretteik köszöntésére. Bár az internetalapú megoldások térnyerése ismert tény, idén a hang- és SMS-forgalom is növekedést mutatott az előző évhez képest. Elemzés.

Tovább

Ezek a tudatos gazdi ismérvei

2022. december 24. -

Egyre több gazdi szeretné a kiskedvencét is bevonni az ünneplésbe; van, ahol adventi naptárt, karácsonyi ajándékot kapnak, de sokan viszik őket a családi összejövetelekre is. A szilveszter közeledtével pedig minden évben felmerül a kérdés,  hogyan tudunk vigyázni szeretett négylábúnkra petárdázások, tűzijátékok idején. A Tükör Módszer Kutyasulik vezetői és partnerei segítségével a Yettel összegyűjtötte azokat a tudnivalókat, amelyekkel az ünnepi időszakban is tudatos gazdikká válhatunk.

Tovább

Karácsonyi ajándéktippek a Yetteltől

2022. december 20. -

Van, hogy az ünnepi ajándékbeszerzés az utolsó pillanatra marad, de pánikra semmi ok: egy menő mobilos kiegészítőt, például fülhallgatót vagy okosórát még most sincs késő beszerezni, sőt, a Yettel ahhoz is ad segítséget, hogy személyes élményekkel lephessük meg szeretteinket. Az ünnepek alatti gondtalan mobilozást a szolgáltató kedvezményes árú 7 napos korlátlan belföldi netes adatjegye is segíti. Tippek utolsó pillanatos ajándékbeszerzéshez.

Kulcsszavak: Yettel
Tovább

Új biztonsági szolgáltatást vezetett be a Yettel

2022. november 26. -

Nemcsak a számítógépen, de a mobiltelefonon is szükséges védekeznünk az adatlopás, a hackerek vagy a nemkívánt tartalmak megjelenése ellen. Egy friss kutatás rávilágított, hogy bár a többség fontosnak tartja az adatbiztonságot, a válaszadók jóval kisebb hányada használ bármiféle adatvédelmi megoldást. A Yettel az idei, 10. alkalommal megrendezett Európai Kiberbiztonsági Hónapot követően új, internet-biztonsági szolgáltatást indított.

Tovább