Szűrés

A(z) MÁV kulcsszót tartalmazó cikkek

Már bérletet is lehet vásárolni a MÁV mobilalkalmazás segítségével

2019. december 6. -

A MÁV-START újabb fejlesztésének köszönhetően a menetjegyeken kívül már bérletet is lehet váltani a MÁV applikáción keresztül. Az új funkció kezdetben azok számára lesz elérhető, akiknek Android operációs rendszert futtat okoseszköze; az iOS-t használók pedig várhatóan február 15-től vehetik igénybe az új szolgáltatást.

Tovább

38 ezren töltötték le a MÁV alkalmazását egy hónap alatt

2019. október 18. -

Sikeres volt a július végétől augusztus legvégéig zajló, MÁV app-ot népszerűsítő figyelemfelhívó kampány. Ebben az időszakban, a korábbi átlagosan 4100-as számot jócskán felülmúlva, hetente 9500-an töltötték le az alkalmazást, és az eladott jegyek száma is jelentősen nőtt, a 10 százalékos napi átlag 27 százalékra ugrott. A közeljövőben bérletvásárlási funkcióval bővül az alkalmazás. 

Tovább

Bővül a MÁV alkalmazás

2019. július 26. -

A Formula 1 Magyar Nagydíj idején, augusztus 1. és 5. között a H8-as és H9-es (gödöllői és csömöri) HÉV vonalakon is elérhetővé válik a MÁV alkalmazásban az online jegyértékesítés a MÁV-START Zrt. és a MÁV-HÉV Zrt. együttműködésének eredményeként. 

Tovább

A Vonatinfó új neve: MÁV

2019. július 1. -

Az elmúlt év fejlesztéseinek köszönhetően óriási népszerűségnek örvend a Vonatinfó alkalmazás, mellyel az utasok akár úton, vagy útközben, mobilon, sorban állás nélkül is megvehetik jegyüket. Az újdonságoknak köszönhetően azonban jelentősen megváltozott az alkalmazás által nyújtott szolgáltatás, ezért a vasúttársaság a név megváltoztatása mellett döntött: július másodikától MÁV néven lesz letölthető.

Tovább