Szűrés

A(z) MÁV kulcsszót tartalmazó cikkek

Továbbfejlesztették a MÁV applikációját

2020. szeptember 3. -

Az újabb fejlesztéseknek köszönhetően, a MÁV applikáción keresztül már lehetőség van megváltani a szegedi 24 és 72 órás napijegyeket, bizonyos MAHART-járatokra napijegyeket, illetve a Dunakanyar Napijegyeket. 

Tovább

Vegyünk vonatjegyet a MÁV applikációjával!

2020. március 23. -

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben a MÁV-START-nak kiemelt célja a fizikai érintkezések minimálisra szorítása, a jegyértékesítési rendszerének már tervezéskor az egyik alapja volt az elektronikus jegyek alkalmazása. Fontos, hogy lehetőség szerint minél többen használjanak online menetjegyet vagy bérletét, ezzel csökkentve a vírus terjedésének kockázatát. A vasúttársaság továbbra is hangsúlyosan kéri az utasokat, hogy a sorban állás és személyes érintkezések csökkentése érdekében jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a MÁV applikáció használatát és az e-vonatjegy váltását. 

Tovább

MÁV app: bérletvásárlás iOS-szel is

2020. február 14. -

Újabb hasznos funkciók válnak elérhetővé február 15-étől a MÁV alkalmazásban. A MÁV-START vonalaira érvényes bérleteket immár az iOS operációs rendszert használók is megvásárolhatják. A H5-ös szentendrei vonalra pedig – várhatóan szintén február közepétől – a kiegészítő MÁV-HÉV bérlet teljesárú, 30 napos változatát is meg lehet majd vásárolni mind Android, mind pedig az iOS alapú készülékeken. 

Tovább

Egyre népszerűbb a MÁV alkalmazása

2020. január 9. -

Az év első bérletvásárlási hulláma felülmúlta a várakozásokat. Januárban pedig 7 nap alatt több bérletet vásároltak a MÁV alkalmazás segítségével, mint egész decemberben, vagyis jól láthatóan rohamosan nő az app népszerűsége. 

Tovább