Szűrés

A(z) Deloitte kulcsszót tartalmazó cikkek

Megállíthatatlanul tör előre a 8K technológia

2021. április 20. -

Áttörést érhet el 2021-ben a televíziós piacon a 8K technológia. Ma még egy ilyen készülék meglehetősen drága, kevés hozzá a tartalom, ráadásul a képminőség javulása szabad szemmel alig érzékelhető, ám a fejlődés megállíthatatlan. A vevők nagy többsége ugyanis státuszszimbólumként tekint a televízióra, ezért sok pénzt hajlandó költeni rá – derül ki a Deloitte tanácsadócég legfrissebb előrejelzéséből.

Tovább

Már csak egy hét és Hacktivity!

2014. október 2. -

Október 10–11-én immáron 11. alkalommal ismét kezdetét veszi Kelet-Közép-Európa független IT Biztonsági Fesztiválja, a Hacktivity. 28 előadás párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, termékdemonstrációs szekció, hardware hacking, lockpicking és esti buli várja az érdeklődőket. Október 3. és október 5. között egy kis wargame játékkal 42 diák ingyen belépőt is nyerhet a fesztiválra.

Tovább

Deloitte: 2014 a viselhető okos kütyük éve lesz

2014. január 23. -

A testen viselhető okos eszközök – köztük az okosszemüvegek, okosórák - felemelkedésének éve lesz 2014: 10 millió darab fogyhat belőlük idén szerte a világban, értékesítésük pedig 2020-ra a 100 millió darabot is meghaladhatja – derül ki a Deloitte 2014-es globális trendeken alapuló TMT (Technológiai, Média és Telekommunikációs) előrejelzéséből.

Tovább

Pénteken indul a 10. jubileumi Hacktivity!

2013. október 9. -

Október 11-12-én immár tizedik alkalommal újra Hacktivity Budapesten, Kelet-Közép-Európa legnagyobb független IT Biztonsági Fesztiválja. 1200 hacker a világ minden tájáról, előadások párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, új, termékdemonstrációs szekció, hardver hacking, lockpicking, live show-k, 24 órán át tartó hackerverseny, igazi fesztiválhangulat és jubileumi esti party!

Tovább