Szűrés

A(z) AOC kulcsszót tartalmazó cikkek

Új AGON by AOC 4K monitorok a mindennapok gaming élményéért

2023. november 7. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – örömmel mutat be két innovatív monitort, amelyeket a mindennapi játékélmény fokozására terveztek. Az AOC GAMING U27G3X/BK és U32G3X/BK minden olyan kényelemi funkcióval és technológiával rendelkezik, ami játékkalandok széles skálájánál a kiváló minőségű vizuális élményhez és a sokoldalú teljesítményhez szükséges.

Tovább

A hordozhatóságtól a kiemelkedő gaming képességekig

2023. július 28. -

Ahogy a diákok és tanulók felkészülnek a következő tanévre, az AOC és almárkája, a gaming fókuszú AGON by AOC izgatottan mutatja be a speciális tanulói igényeiknek megfelelően tervezett monitor felhozatalát. A funkcionalitásra, innovációra és megfizethetőségre összpontosítva az AOC számos olyan kijelzőt kínál, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak tanulmányaik során, miközben magával ragadó szórakozási élményt kapnak.

Tovább

Nagyméretű 32 hüvelykes gamer monitor 240 Hz frissítéssel

2023. március 25. -

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

Kulcsszavak: monitor, AGON by AOC, AOC
Tovább

Letölthető az új G-Menu szoftvercsomag

2023. február 11. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája –  bemutatja az új G-Menu szoftvercsomagot amely az összes AGON by AOC márkájú periféria kezelésére alkalmas – a monitoroktól kezdve a billentyűzeteken, egereken, headseteken át az egérpadokig.

Tovább