Szűrés

A(z) oktatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Ingyenesen elérhető digitális oktatási anyagok a 3D nyomtatásról

2020. április 6. -

Magyarországon évről-évre növekszik a tudásszomj és az igény a 3D nyomtatásra, nem csupán a tanárok, a diákok is egyre inkább érdeklődnek a technológia iránt. Éppen ezért a CraftUnique április 6-tól ingyenes, bárki számára elérhető webinart indít. A tanórák hiánypótlóak, hiszen eddig magyar nyelven nem voltak ilyen oktatási anyagok, sőt a videók bármikor visszanézhetőek is lesznek. A koronavírus miatt most otthonról tanítók és tanulók a 3D-s ismeretekkel naprakésszé és színesebbé tehetik tudásukat.

Tovább

E-oktatást 5 egyszerű lépésben

2020. március 21. -

Napjainkban az e-oktatás témája az oktatási hatóságok, a tanárok, a szülők és a diákok közös platformjának bizonyul. Mindannyian az oktatás jövőjének száguldó, de egyben káprázatos örvényében találtuk magunkat – ahol a technológiának a lezárt társadalomban előírt korlátozásoknak megfelelő utat kell találnia az érvényesülésre.

Tovább

A Videotanár csapata is segíti az otthoni tanulást

2020. március 18. -

A közel 850 videóval és csaknem 17 000 ellenőrző kérdéssel – stabil, megbízható tudásbázist jelentő oldalt, a www.videotanar.hu portált bárki ingyenesen elérheti. A 10-15 perces videók és tesztek segítségével gyors és hatékony formában lehet átadni a tudást az otthon maradt tanulóknak.

Tovább

Ingyenes oktatási és szórakoztató tartalmak a Vodafone-tól

2020. március 16. -

A digitális oktatást biztosító adathasználat nélküli elérések mellett a következő három hónapra az előfizetőknek biztosított extra 15GB adatkeretet és április 30-ig mindenki számára elérhető prémium TV csatornákat nyújt a szolgáltató.

Tovább