Szűrés

A(z) Vatera kulcsszót tartalmazó cikkek

Másképpen mobiloznak a hölgyek

2013. április 25. -

A magyar hölgyek egészen másképpen viszonyulnak okostelefonjukhoz, mint a férfiak. A Vatera felméréséből többek között az is kiderült, hogy míg a férfiak a GPS-t nyomkodják, a gyengébbik nem inkább képeket készít telefonjával.

Tovább

A magyarok negyede WC-be is magával viszi okostelefonját

2013. április 10. -

A Vatera kérdőíves felméréséből kiderült, hogy a hazai okostelefon-tulajdonosok közel fel (40,7%) tv-zés közben, negyede (27,4%) pedig a WC-n is aktívan használja készülékét. Sokan telefonjukról bonyolítják a vásárlásokat is.

Tovább

Vásárlás mobilon: csaknem egymilliárdot költöttünk tavaly

2013. február 6. -

Robbanásszerű növekedésnek indult a mobileszközökön keresztüli vásárlás Magyarországon. A Vaterát is üzemeltető Allegroup.hu oldalain tavaly csaknem elérte a 29 milliót az ilyen eszközökről érkező látogatószám, amely ötszörös növekedés 2011-hez képest, miközben az átmenő forgalom mobilon 200 millió forintról csaknem egymilliárd forintra emelkedett tavaly.

Tovább

Vatera alkalmazás már Windows Phone-on is

2012. március 8. -

A hazai e-kereskedelem legjelentősebb szereplője a mobil-alkalmazások terén is élen jár: a Vatera már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását. Március 8-tól ingyenesen letölthető a Nokia és az aukciós piactér közös innovációja, amely egy újdonságnak számító fehér Nokia Lumia 800 készülék jótékonysági aukciójának keretében debütál a Vaterán.

Tovább