Szűrés

A(z) Simple kulcsszót tartalmazó cikkek

Vacsora gombnyomásra

2018. március 6. -

Több mint 120 000 adag ételt rendeltek összesen a Simple alkalmazáson keresztül 2017-ben – derül ki az OTP Mobil adataiból. Az alkalmazás  több mint 60 000 tranzakciót regisztrált, elsősorban fővárosi vendéglátó egységekből. A legtöbb rendelés decemberben történt, a legnépszerűbb étel pedig a pizza volt.

Tovább

Újabb rekordévet zárt a Simple

2018. február 14. -

A tavalyi évben is folytatódott az OTP Mobil két termékének sikertörténete. A Simple alkalmazáson keresztül indított vásárlások forgalma a duplájára, száma pedig háromszorosára emelkedett. 

Tovább

Egyre több autópálya matricát vásárolunk online vagy mobilon

2018. január 30. -

A 18-59 éves, személygépjárművel rendelkező, autópálya matrica vásárló lakosság 30 százaléka választ valamilyen alternatív vásárlási módot a hagyományos, korábban megszokott benzinkúton történő matrica beszerzése helyett. A fogyasztók egyre inkább bíznak az online felületekben és a telefonos alkalmazásokban, még mindig a megszokás, a kényelem és a gyors ügyintézés a vezető döntési tényezők az útdíj vásárlás során- világít rá az OTP Mobil kutatása.

Tovább

Népszerű a Simple fiók az online vásárlók körében

2018. január 22. -

A bevezetését követő másfél hónapban 300 millió forintos forgalmat generált az OTP Mobil legutóbbi fejlesztése a hazai online kereskedelemben.  A Simple alkalmazás és a SimplePay online fizetési platform összekapcsolása ez idáig több mint 10.000 új Simple fiók regisztrációt és 25 000 tranzakciót eredményezett. A két termék közötti átjárás lehetőségével az OTP Mobil célja, hogy még egyszerűbbé tegye a fizetés folyamatát, valamint új, potenciális vásárlók elérésének biztosítása a partner kereskedőknek.

Tovább