Szűrés

A(z) Cyber-shot kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb prémium kompaktgép a Sonytól – Cyber-shot RX100 II

2013. június 27. -

A Cyber-shot RX100 II kiemelkedő DSLR-képminőséget kínál. Az első NFC-kompatibilis Sony fényképezőgéppel még nagyobb felbontásban készíthetők full HD-felvételek, amelyek a TRILUMINOS Colour technológia jóvoltából a BRAVIA televíziókon is kiváló minőségben nézhetők vissza. A könnyű alumíniumból készült, zsebre tehető gép méltó folytatása lehet a tavaly nyáron bemutatott elődjének.

Tovább

Sony H2 „Honami” – egy digitális fényképezőgép tudásával

2013. május 24. -

Újabb hírek érkeztek a japán gyártó kameramobiljáról, mely által ismét felbukkanhat a Cyper-Shot márkanév a mobilpiacon. A H2 „Honami” néven fejlesztett készülék 2/3 hüvelykes képérzékelővel és a DSC-RX100 fényképezőgépnél látott manuális beállítási lehetőségek sokaságával érkezik.

Tovább

Sony Xperia i1 „Honami” – Az első igazi androidos kameramobil?

2013. május 8. -

Ősszel landolhat a piacon a japán gyártó 16 vagy 20 megapixeles kamerával szerelt, Android-alapú okostelefonja, melyet a platform első igazi multimédiás nagyágyújaként köszönthetünk.

Tovább

Két csúcsmobillal erősít a Sony: „Togari” és „Honami”

2013. május 2. -

A Sony gőzerővel dolgozik új felsőkategóriás okostelefonjain, melyek már nyár közepén landolhatnak a piacon. A hírek szerint a „Togari” néven fejlesztett óriás 6,44, a multimédiára kiélezett „Honami” pedig 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik.

Tovább