Szűrés

A(z) AIDA64 kulcsszót tartalmazó cikkek

iOS-re és Windows Phone-ra is elérhető az AIDA64

2015. június 9. -

Elkészült az AIDA64 rendszerinformációs szoftver iOS-re és Windows Phone-ra optimalizált változata, így már az iPhone-, iPad- és iPod touch tulajdonosok, valamint a Windows okoseszközöket használók is képet kaphatnak arról, milyen hardver és szoftver dolgozik készülékeikben. Az ingyenesen letölthető appok kialakításánál a FinalWire szakemberei az adott platform dizájnnyelvét vették alapul.

Tovább

Megjelent az AIDA64 PC-s és androidos kiadásának új verziója

2015. március 26. -

A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftvereket. A windowsos számítógépeken futó kiadásokból a v5.20-as stabil verzió, míg az androidos alkalmazásból az 1.12-es verzió vált ma elérhetővé.

Tovább

Frissült az AIDA64 – már mobilról is figyelhetjük PC-nk állapotát

2014. december 9. -

Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 5-ös verziója, amelynek új szolgáltatását használva bármilyen, webböngészővel rendelkező eszközön, így okostelefonon és táblagépen is valós időben monitorozhatók a számítógép érzékelőinek adatai. A szoftver további új funkciója, hogy képes összegyűjteni az operációs rendszerre telepített tanúsítványokat, amelyek fontos elemei a PC-leltárnak. 

Tovább

A legújabb grafikus gyorsítókártyák az AIDA64 új verziójában

2013. március 31. -

Megjelent az AIDA64 termékcsalád 2.85-ös verziója, amely magában foglalja a vállalatoknak szánt IT Asset Management és távfelügyeleti szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t, valamint az otthoni és vállalati környezetben egyaránt használható PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Extreme Edition-t.

Tovább