Szűrés

A(z) mobilszolg kulcsszót tartalmazó cikkek

12 billiárd eurós telefonszámla

2012. október 12. -

Mindig sokkoló tud lenni, amikor az ember kinyitja a telefonszámlát. Lepörög szemünk előtt az a pár beszélgetés a barátnőnkkel, a hosszas ügyintézések. De valószínűleg ez össze sem hasonlítható azzal, amit San Jose érzett, amikor meglátta a csekken lévő számot: 11 721 000 000 000 000 Euro.

Kulcsszavak: mobilszolg
Tovább

Okostelefonhoz okos sisak

2012. október 9. -

Jó néha egyedül biciklizni, motorozni, gördeszkázni, ám megvan a veszélye. Baleset esetén nem biztos, hogy tudunk segítséget kérni. A sisakba épített ICEdot érzékelő azonban jelez, ha baj van.

Tovább

Amikor a Wifi keresi a felhasználót – Passbook kupon az ACE Telecomtól

2012. október 9. -

Az ACE Telecom Magyarországon az elsők között kínál Passbook kupont. A vállalat az egyik legújabb, mobileszközökről működő applikáció használatával kreatív és egyedülálló módon könnyíti meg Wifi Hotspotjainak elérését. Az ACE Telecom honlapjáról és Facebook oldaláról letölthető kuponnak köszönhetően értesítés jelenik meg a felhasználók készülékén, ha a közelben elérhető a vállalat ingyenes WifiZone szolgáltatása.

Tovább

2013 márciusáig biztosan nem emel árat a Tesco Mobile

2012. szeptember 24. -

A Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját, és továbbra sem nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire. A vállalt garancia 2013. március 1-jéig, azaz a szolgáltatás indításának 1 éves születésnapjáig érvényes.

Tovább