Szűrés

A(z) mobilszolg kulcsszót tartalmazó cikkek

T-Mobile: naponta megújuló adventi kedvezmények

2012. december 1. -

A T-Mobile "Adventi kalendárium" akciója keretében december 1. és 23. között minden nap más és más különleges ajánlattal lepi meg azokat az ügyfeleit, akik a szolgáltató honlapján keresztül adják le megrendelésüket.

Tovább

Óriási akciókkal indítja a telet a Telenor

2012. november 15. -

Idén karácsonykor minden eddiginél szélesebb körű akciós kínálattal és extrákkal várja ügyfeleit a Telenor. Az ősz eleje óta elérhető multimédia tartalmakon és a korábbiaknál még kedvezőbb eszközajánlatokon túl a Telenorhoz csatlakozó számhordozókat is megajándékozza a szolgáltató.

Tovább

Vodafone feltöltőkártyás csomagok premierje

2012. november 4. -

Pontosan egy hónappal a mérföldkőnek számító havidíjas Vodafone RED szolgáltatáscsomagok bevezetése után a Vodafone november 1-jétől a korlátlan beszélgetést és üzenetküldést a feltöltőkártyás ügyfelei részére is elérhetővé teszi hálózaton belül. Az új korlátlan feltöltőkártyás csomag 200 MB mobil adatforgalmat is tartalmaz.

Kulcsszavak: Vodafone-hu, mobilszolg
Tovább

Ázsia legnagyobb Apple Store-ja nyílik Pekingben

2012. október 19. -

Ázsia legnagyobb Apple áruházának megnyitására készül az amerikai órásvállalat Pekingben - jelentették be a kínai fővárosban újságíróknak, akik előtt egy órára már kitárta kapuit Kína hatodik hivatalos Apple nagyáruháza.

Tovább