Szűrés

A(z) EISA kulcsszót tartalmazó cikkek

A NIKON elvitte a „Camera of the Year” díjat

2019. augusztus 15. -

A Nikon bejelentette, hogy az EISA Awards 2019-2020 keretében a Nikon Z 6 a „Camera of the Year” (Az év fényképezőgépe) díjat, a NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S pedig a „Professional Standard Zoom Lens” (Professzionális általános zoomobjektív) díjat nyerte el. A tükör nélküli rendszerének tagjai által nyert elismerések bizonyítják, hogy a Nikon képes piacvezető újításokat készíteni a fotósok számára.

Tovább

Érkezik a HONOR csúcskategóriás okostelefonja

2019. augusztus 15. -

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztus 23-ától Magyarországon is megvásárolható a Honor 20 Pro. A dinamikus-holografikus hátlappal érkező készülék négykamerás rendszerének fő kameráját a Sony IMX586 48 MP-es hátlapi kamerája alkotja. Ez továbbfejlesztett AI Ultra Élesség móddal segíti a világos, tiszta képeket, a mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáción keresztül pedig csökkenti a bemozdulásból származó elmosódást.  

Tovább

A Nokia 7 plus nyerte idén az EISA legjobb fogyasztói okostelefon díját

2018. augusztus 16. -

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy az EISA (Expert Imaging and Sound Association) a Nokia 7 plust választotta az év fogyasztói okostelefonjának (Consumer Smartphone of the Year). 

Tovább

High-End UHD Blu-ray lejátszó kategóriában EISA-díjat nyert a Panasonic DP-UB9000

2018. augusztus 16. -

A Panasonic felső kategóriás DP-UB9000-as UHD Blu-Ray lejátszója idén elnyerte a rangos EISA-díjat a High-End UHD Blu-ray lejátszó 2018-2019 kategóriában. Ez a nagyszerű teljesítmény megerősíti a lejátszó referencia státuszát és vezető szerepét a piacon kép-, valamint hangminőség terén is.

Tovább