Szűrés

A(z) wireless kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb gyors és energiatakarékos ZyXEL router a piacon

2014. november 20. -

Duális, vezeték nélküli média routert dobott piacra a tajvani ZyXEL. Az NGB6616 modell akár 1200 Mbps sebességgel is képes a legnagyobb HD tartalmakat és nagy felbontású alkalmazásokat működtetni a hálózatokon. A beépített QoS funkciónak köszönhetően pedig kisebb igénybevétel esetén azonnal energiatakarékos üzemmódba kapcsol.

Tovább

Gyors töltést ígér a Microsoft vezeték nélküli töltője

2014. október 3. -

A Microsoft új vezeték nélküli telefontöltője gyors töltési megoldást ígér a telefonok számára. A Portable Power névre hallgató megoldás állítólag olyan gyorsan tölti fel a telefont, mint a hálózati eszközök.

Tovább

Duális antennával felszerelt routert mutatott be ZyXEL

2014. szeptember 16. -

A tajvani ZyXEL bemutatta új, duális antennával felszerelt, teljesítmény-hatékony routerét. Az NBG-418Nv2 elsősorban az otthoni felhasználók részére készült. A lakás egész területére kiterjesztett 300 Mbps sebességgel az online játékok akadálymentes futtatása és a nagy felbontású média streaming zavartalan áramlása is elérhető.

Tovább

Egyenletes Wi-Fi csatlakozás az egész házban

2014. augusztus 14. -

A ZyXEL bemutatta új Range Extender eszközét. A WRE6505 modellt olyan sebesség- és lefedettség növelési (Speed és Range Boost) beállításokkal látták el, melyeknek köszönhetően a hálózati igényekhez igazodva maximális teljesítmény érhető el. A vezeték nélküli kompatibilitás mellett a beépített Ethernet porttal a vezetékes hálózati tartozékok számára is hozzáférhető.

Tovább