Szűrés

A(z) védelem kulcsszót tartalmazó cikkek

Hello Halloween: gépeinket is támadják a zombik

2014. november 3. -

A vezető, proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat, az ESET kutatói Halloween alkalmával védelmi tippeket adnak az ilyenkor fokozódó veszélyek miatt, és összegyűjtötték az öt legfélelmetesebb zombi botnetet.

Tovább

A 3M ePrivacy szűrője véd az illetéktelen behatolók ellen

2014. október 23. -

A 3M bemutatta legújabb szoftveres alkalmazását, az ePrivacyt, mely megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a számítógépen tárolt adatokhoz. A megoldás képes beazonosítani a gép tulajdonosát is.

Tovább

Az androidosok ötödét érte már valamilyen támadás

2014. október 10. -

A Kaspersky Lab és az INTERPOL közös felméréséből kiderült, hogy minden ötödik androidos eszköz, amelyet a Kaspersky Lab biztonsági megoldásaival védenek, észlelt malware támadást legalább egyszer. A leggyakoribb rosszindulatú programok az SMS trójaiak.

Tovább

Négy tanács a kibertámadások elleni védekezéshez

2014. augusztus 5. -

Idén már az egyik legnagyobb online piactér, az eBay is elszenvedett kibertámadást, néhány hónapja pedig a Feedly RSS-olvasó szolgáltatásai váltak napokig elérhetetlenné a zsaroló hackerek tevékenysége miatt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy már a kis- és középvállalatok sincsenek biztonságban, ezért minden olyan szervezetnek érdemes elgondolkodnia a kibertámadások elleni védelmen, amely bizalmas adatokkal dolgozik vagy kulcsfontosságú tevékenységet végez.

Tovább