Szűrés

A(z) router kulcsszót tartalmazó cikkek

Hamarosan elérhető az első Wi-Fi 6 Plus HONOR router

2020. július 23. -

A Honor bejelentette a Honor Router 3-mat, mely a Honor sok más okoseszközéhez hasonlóan egy intelligens eszközökön keresztül összekapcsolt világ megalkotását támogatja. A márka első Wi-Fi 6 Plus szabványnak megfelelő routere Gigahome Wi-Fi 6 chipsettel, kétmagos, 1,2 GHz-es CPU-val érkezik, és gyors, stabil kapcsolatot biztosít. 

Tovább

A WiFi AX3-nak a falak sem jelentenek akadályt

2020. július 22. -

A Huawei Technologies bemutatta legújabb WiFi AX3 készülékét, mely már a Wi-Fi 6 szabványokat is támogatja. A vállalat technológiája az 5G fejlesztésében szerzett tapasztalatoknak köszönhetően zavartalan chipszintű együttműködést képes létrehozni a router és számos más eszköz között. A Huawei tízmillió dollárt fektetett kifejezetten routerekbe szánt chipek fejlesztésébe, és egy, a routerek szigorú tesztelését lehetővé tevő Wi-Fi képesség-központot is létrehozott.

Tovább

A Cisco bemutatta a jövő internetére vonatkozó stratégiáját

2020. január 13. -

A Cisco bemutatta a Cisco Silicon One-t, az iparág egyedülálló hálózati szilícium chip architektúráját, valamint az erre épülő új, szolgáltatói igényeknek megfelelően fejlesztett routercsaládot, a Cisco 8000 sorozatot.

Tovább

A leghasznosabb karácsonyi ajándék: a hibátlanul működő, gyors internet

2019. december 20. -

Az ünnepek előtt és alatt kiemelten sok online rendelést adunk le, kapcsolatba lépünk a családunkkal és barátainkkal, zenét és TV-műsorokat streamelünk, ezért az LTE backup szolgáltatás létfontosságú biztonsági tartalékként szolgál, ha a szélessávú kapcsolatban bármilyen fennakadás lenne.

Tovább