Szűrés

A(z) router kulcsszót tartalmazó cikkek

Így használhatjuk biztonságosabban a minket körülvevő okoseszközöket!

2020. október 20. -

Miközben egyre több okoseszköz válik életünk részévé, nem szabad megfeledkeznünk a biztonságról és az adataink védelméről sem.  

Tovább

Gyorsabb internetet ad a MÁV

2020. szeptember 13. -

Folyamatos az eddiginél egyszerűbben használható, és lényegesen gyorsabb internetet biztosító új eszközök üzembe állítása a vonatokon. Várhatóan a jövő év elejétől sokkal könnyebben lesz elérhető a világháló a vasúti járatokon.

Tovább

Megérkezett az új, távmunka-biztos router

2020. szeptember 3. -

A tajvani Zyxel Networks bemutatta LTE7480-M804 LTE Advanced Kültéri Routerét, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a nagy sebességű és stabil kapcsolat elérését olyan távoli területeken is, ahol más technológiák alkalmazása nagyon költséges lenne.

Tovább

Tovább bírja a mobilunk, laptopunk ha az AX3 routert használjuk

2020. augusztus 4. -

Dupla hálózati sebességet biztosít és a falakon is áthatol a Huawei AX3 routere, amely a Wi-Fi 6 szabványokat is támogatja. Előnye, hogy kevesebb az energiaigénye, így az arra csatlakozó készülékek lassabban merülnek. Gyorsabb az adatátvitel, több készüléket tud kiszolgálni, így otthoni és irodai környezetben is megállja a helyét. A két, illetve négymagos verzióban is elérhető eszköz augusztus 4-14. között előrendelhető Magyarországon, ebben az időszakban Huawei Band4 okoskarkötőt adnak hozzá ajándékba.

Tovább