Szűrés

A(z) médialejátszó kulcsszót tartalmazó cikkek

Huawei MediaQ M310 az otthoni szórakozáshoz

2013. február 28. -

A Huawei a 2013-as Mobile World Congressen (MWC) bemutatta Huawei MediaQ 310 termékét. A készülék az okostelefonokon, tableteken és tévéken futó tartalmakat kapcsolja össze, ezáltal hozva korszerű technológiát az otthonokba a közös szórakozáshoz vagy akár a családtagokkal való kapcsolattartáshoz.

Tovább

Samsung HomeSync: páratlan médiaélmény Android alapokon

2013. február 27. -

A Samsung bemutatta HomeSync névre keresztelt, 1 terabájtos merevlemezzel és Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel felszerelt, Wi-Fi képes otthoni media boxát, amellyel a filmek, zenék, fotók és egyéb tartalmak egy helyen tárolhatóvá, megoszthatóvá és streamelhetővé válnak.

Tovább

EVOLVE Infinity TwinCorder HD - Multimédiás mindentudó

2012. október 16. -

Az Infinity TwinCorder 3D digitális duál tunerrel rendelkezik, melynek köszönhetően az internetes tartalmak mellett a digitális tévé adások vételére is lehetőséget biztosít. A készüléket nemcsak saját operációs rendszerével használhatjuk, hanem akár androidos felületre is válthatunk, valamint rendelkezik beépített WiFi-vel is.

Tovább

5. generációs iPod touch - Az iPhone modellek nyomán

2012. szeptember 14. -

Az Apple szerdai sajtóeseményén az iPod touch legújabb generációját is megismerhette a nagyközönség. Az 5. generációs modell az iPhone 4S és 5 telefonok elemeiből építkezik, épp hogy csak GSM és LTE modul nem került bele.

Tovább