Szűrés

A(z) headset kulcsszót tartalmazó cikkek

A Logitech G bemutatja az új Prodigy szériát

2016. szeptember 5. -

A Logitech bemutatta Prodigy kódnevű szériáját, ami a játék élvezetének fokozására lett tervezve. Az új termékcsalád két egérből, egy billentyűzetből és egy headset-ből áll. Valamennyi termék nagy teljesítményt, kényelmet és letisztult, modern dizájnt kínál.

Tovább

SpeedLink gaming headsetek minden igényre

2016. augusztus 11. -

A kezdő, a haladó és a profi játékosok is megtalálhatják a megfelelő headsetet a SpeedLink friss kínálatában. A saját kategóriájukban egyaránt kiváló ár/érték arányt felmutató headsetek belépőszíntű tagja a Speedlink Legatos Stereo Gaming Headset, mely versenytársai közül kivételes kényelmével tűnik ki. A haladó játékosoknak szánt Speedlink Martius Stereo Gaming Headset a komfortos viselet mellett intenzív mély hangjaival és vörös LED megvilágításával hódít, míg a Speedlink Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset nyolc hangszórójával és beépített hangkártyájával a profi játékosok társa lehet.

Tovább

Új Panasonic headsetek

2016. július 28. -

A Panasonic egy sor új headset forgalmazását kezdi meg Európában: a kis méretre összehajtható RP-HF100-at, a kiváló hangzású RP-HF500M-et, és a nagyérzékenységű RP-HD6M-et, amely a korábbi HD5 továbbfejlesztése.

Tovább

Hyper X az X-boxhoz

2016. január 10. -

A HyperX és a Microsoft megállapodása értelmében a HyperX az Xbox One hivatalos fejhallgató-beszállítója. A gamer márka HyperX CloudX Pro Gaming Headsetével szeretné célba venni a játékosokat, amely 2016 második negyedévétől érhető el a boltokban.

Kulcsszavak: headset, Kingston, HyperX
Tovább