Új Panasonic headsetek

Kütyü Magazin - 2016. július 28.

A Panasonic egy sor új headset forgalmazását kezdi meg Európában: a kis méretre összehajtható RP-HF100-at, a kiváló hangzású RP-HF500M-et, és a nagyérzékenységű RP-HD6M-et, amely a korábbi HD5 továbbfejlesztése.

Az RP-HD6M 40 mm átmérőjű HD membránjának hangzástartománya 4 Hz-től egészen 40 kHz-ig terjed. A HD6M már rendelkezik az Anti-vibration Frame elnevezésű rezgéscsillapító megoldással, amely minimális szintre csökkenti a zajokat, és így kiválóan hallhatók mind a magas, mind a mély hangok, de még a vokalisták halk légzése is. Emellett a HD6M kompatibilis az okostelefonokkal is (iPhone, Blackberry és Android készülékekkel), hiszen a mikrofon és a távirányítás lehetőségének segítségével egyszerre hallgathatjuk a telefonunkon tárolt zenéket, miközben a szokásos módon is használhatjuk telefonunkat. A fejpántban található HS (Horizontal Side) technológiának köszönhetően, a fejpánt nemcsak a már megszokott függőleges irányban, hanem vízszintesen is állítható, így minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosít akár több órás használat esetén is. Emelett a HD6M kialakításának köszönhetően kis méretűre összehajtható, könnyebbé téve így a szállítást.

Az RP-HF500M - a 40 mm-es neodímium mágnesnek köszönhetően - kiváló hangzást biztosít. Az egyedi kialakítású szerkezet és a kényelmes fülpárnák tökéletesen illeszkednek, és a széles fejpánt pedig kényelmessé teszi a több órás használatot is. Az RP-HF500M laposra forgatható és befelé hajtható kialakításnak köszönhetően kis helyet foglal, az 1,2 méteres megvastagított, lapos kábel pedig tartós, szakadásbiztos működést kínál. Az egyszerű, letisztult dizájn és a matt felület elegáns külsőt kölcsönöz a fejhallgatónak, amely fekete és fehér színben kapható.

Az RP-HF100 fejhallgató kiváló minőségű, könnyű anyagból készült. A ferde szögű fejpánt és a kényelmes fülpárnák a tökéletes illeszkedést nyújtanak. Ebben a fejhallgatóban 30 mm-es neodímium mágnes van, ennek és a nagy hangszóró kamráknak köszönhetően erőteljes a hangzás. Az RP-HF100 lapos kivitelének és befelé hajtható kialakításnak köszönhetően kis helyet foglal; az 1,2 méteres megerősített és lapított kábel pedig tartós és szakadásbiztos. Az egyszerű, letisztult dizájn és a matt felület elegáns külsőt kölcsönöz a Panasonic legújabb fejhallgatójának, amely négy színben – fekete, fehér, kék és rózsaszín – érhető el. Az RP-HF100 fejhallgatót tökéletes választás azok számára, akik számára fontos a kiváló minőség és a jó hangzás - elérhető áron.

Vissza