Szűrés

A(z) adattárolás kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony bemutatta a világ leggyorsabb SD kártyáját, az SF-G sorozatot

2017. február 23. -

A Sony új, rendkívül gyors SD kártyasorozattal bővíti jelenlegi, nagy teljesítményű memóriakártya kínálatát, amely a maximumot hozza ki a fényképezőgépből.

Tovább

A Fujitsu ETERNUS AF650 a kategória leggyorsabb tárolója

2017. február 13. -

Immár iparági benchmark-eredmények is igazolják, hogy a Fujitsu ETERNUS AF650 kategóriája leggyorsabb tárolója. Így a tavaly év végi bevezetése óta rendkívül népszerű középkategóriás tároló iparágvezető teljesítménye most már hivatalosan is elismerést nyert.

Tovább

A Kingston az EU egységes adatvédelmi direktíváinak megfelelően fejlesztette ki új titkosított pendrive-jait

2016. május 30. -

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata az Európai Unió által május 24-én hatályba lépett adatvédelmi rendeletével összhangban bemutatta két új, hardveresen titkosított USB-meghajtóját.

Tovább

Új taggal bővül a Samsung 750 EVO SSD termékcsaládja

2016. május 27. -

A Samsung Electronics, amely több mint három évtizede szállítja a legfejlettebb memória-megoldásokat, bejelentette, hogy 750 EVO félvezető alapú meghajtója (solid state drive, SSD) immár az egész világon kapható lesz. Emellett a 120 GB-os és 250 GB-os modellekből álló termékcsalád egy új, 500 GB-os kapacitású termékváltozattal is kibővül.

Tovább