Szűrés

A(z) Mac kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Apple megkezdte a Mac Pro szállítását

2013. december 24. -

Az Apple bejelentette, hogy a Mac Pro december 19-től kapható. Az újratervezett, teljesen új Mac Pro a legújabb Intel Xeon processzoron alapul. Jellemzője még a két munkaállomás osztályú GPU, a PCIe alapú flash tároló és az ultra-gyors ECC (hibaérzékelő és hibajavító) memória. A nagy teljesítményért fizetni kell. Az új Mac Pro induló ára 2999 dollár.

 

Tovább

Érkezik a Parallels Desktop 9 – híd Mac és Windows között

2013. szeptember 2. -

Már csak néhány nap, és érkezik a Parallels Desktop for Mac frissített kiadása, amellyel egymás mellett futtathatjuk a Windows és Mac alkalmazásokat.

Tovább

Már PC-re is elérhető a Viber

2013. május 13. -

A Viber most már nem csak az okostelefonok közötti ingyenes üzenetváltás, hívás eszköze, hiszen már PC-re optimalizált változatban is elérhető, valamint az androidos verzió is megújult.

Tovább

Az új iMac november 30-tól a boltokban

2012. november 28. -

Az Apple bejelentette, hogy november 30-ától, péntektől megvásárolható a teljes egészében megújult iMac számítógép. A 21,5 hüvelykes iMac az Apple Online Store áruházban (www.apple.com/hu), az Apple Store üzletekben és az Apple hivatalos viszonteladóinál lesz megvásárolható. A 27 hüvelykes iMac az Apple Online Store áruházban rendelhető majd meg, és decembertől kerül kiszállításra.

Kulcsszavak: Apple, Mac, iMac
Tovább