Szűrés

A(z) IoT kulcsszót tartalmazó cikkek

Új IoT megoldások a Telekomnál

2019. december 8. -

A Telekom portfóliója új IoT (Internet of Things – a dolgok internete) megoldásokkal bővül, amelyek speciális, kedvező díjcsomagokat és ezekhez tartozó eszközöket tartalmaznak. A Gyerek okosóra megoldás, a Kisállat Radar megoldás, valamint Táska Radar megoldás biztosítják, hogy a Telekom ügyfelek távolról is láthassák hozzátartozóik útját, kapcsolatba léphessenek velük, valamint követhessék házi kedvencük csatangolásait, vagy akár értékeik földrajzi pozícióját. 

Tovább

Izlandi jégvirág a Honortól

2019. szeptember 8. -

A Honor 20 Pro okostelefon legújabb színvariácója az izlandi jégvirág nevet kapta, és az izlandi Jökulsárlón gleccserlagúna ihlette. Emellett a cég  a 2019-es IFA rendezvényen bejelentette IoT (Internet of Things) stratégiáját is. 

Kulcsszavak: IoT, Huawei, Honor
Tovább

A LUMI-val együttműködésben fejleszti tovább okosotthon-megoldásait az LG

2019. augusztus 16. -

Szándéknyilatkozatot írt alá az LG Electronics (LG) és az IoT- és okosotthon-megoldásokat kínáló LUMI United Technology. A két vállalat célja egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amely az eszközök alapszintű irányításán túlmutatva még teljesebb otthoni IoT-környezetet biztosít a felhasználók számára. Az együttműködés olyan intelligens szenzorokat alkalmazó innovációk kifejlesztésére fókuszál majd, amelyek képesek észlelni a beltéri környezet jellemzőit, például a páratartalom és a hőmérséklet változását vagy az ajtók mozgását.

Tovább

Megérkezett a jövő szenzorhálózata a Vodafone-tól

2019. augusztus 5. -

A Vodafone országszerte beindította a keskenysávú (Narrowband) IoT hálózatát, így kereskedelmi forgalomban bárki számára elérhetővé válnak a legkorszerűbb NB-IoT megoldások. Az országos lefedettségnek köszönhetően az önkormányzatok és vállalkozások olyan helyeken is tudnak digitális fejlesztéseket végezni, ahol korábban ez elképzelhetetlen volt. A szolgáltatás hazai bevezetése a Vodafone Csoport közeljövőben kiépülő, legnagyobb nemzetközi NB-IoT hálózatfejlesztésének része, amely tíz európai országban, köztük Magyarországon valósul meg.

Tovább