MyMenu: egyedi ajánlatok, ingyenes egyenleginfo Telenor kártyásoknak

Kütyü Magazin - 2013. június 27.

Most 5 forintos percdíjajánlat várja a Telenor kártyás ügyfeleit a díjmentesen és egyszerűen, telefonon keresztül elérhető MyMenu-ben. A MyMenu-ben a telefonálási szokások alapján kialakított egyedi ajánlatok mellett hasznos funkciók és kedvezményes szolgáltatások érhetők el.

A praktikus funkciókkal felvértezett MyMenu a *111# kód és a hívásindító gomb megnyomásával belföldön és külföldön egyaránt ingyenesen, szinte valamennyi mobiltelefonon elérhető. A menüpontok között az érintőképernyő, illetve a hagyományos telefon nyomógombjai segítségével egyszerűen navigálhatnak a felhasználók.

A használati szokások alapján személyre szabott, rendkívül kedvező ajánlatok mellett ingyenesen lekérdezhetik, illetve egyszerűen feltölthetik az egyenlegüket, valamint további, népszerű szolgáltatásokat is megrendelhetnek mobilegyenlegük terhére: mint például a 25 millió zeneszámot tartalmazó Deezer Zene szolgáltatást vagy a külföldi utazáshoz ideális adat- vagy hang alapú roaming csomagokat.

A MyMenu-t használó meglévő és új kártyás ügyfelek most 5 forintos percdíjjal is beszélhetnek meghatározott ideig, hálózaton belül, a kizárólag a MyMenu-n keresztül elérhető egyedi promóciós ajánlat választása esetén. A személyre szabott ajánlatok között a felhasználói szokások szerint folyamatosan frissülő kedvező, percet, SMS-t vagy akár adatot tartalmazó integrált csomagok is szerepelnek, amelyek a promóciós időszak alatt bármikor újra megrendelhetők.

További információ: www.telenor.hu/mymenu

 

Kulcsszavak: MyMenu, Telenor
Vissza