A Galaxy S 4 előrendelhető a Telenornál

Kütyü Magazin - 2013. április 19.

Április 19-től előrendelhető a Telenornál a Samsung csúcskészülékének negyedik generációja, a Galaxy S 4. A már megszokott dizájn most még erősebb hardverrel párosul, és még jobban reagál a felhasználó minden pillantására, legyen szó akár böngészésről, videólejátszásról vagy dokumentumkezelésről.

A dél-koreai gyártó legújabb zászlóshajója az érintés nélküli okostelefonok generációjának előfutára. A Galaxy S 4 okostelefonon a felhasználók szemmozgásukkal irányíthatják a képernyőn megjelenő tartalmat, lapozhatják a weboldalakat és leállíthatják a videólejátszást. A Full HD felbontású, 5 hüvelykes kijelző a gesztusokat is érzékeli: a képernyő előtt végzett kézmozdulatokkal, a készülék megérintése nélkül léphetünk például a lejátszási listába vagy egy intéssel akár hívást is fogadhatunk.

Az elő- és hátlapi kamerával egyaránt ellátott telefon eddig ismeretlen képélménnyel ajándékozza meg a fotózás és videózás szerelmeseit. Az új, innovatív Drama Shot funkció révén a csúcsmobil mindössze egy másodperc alatt több mint 100 felvétel rögzítésére képes, és az elkészült fotókat egy képben ötvözi. A két kamerával fotó és videó egyszerre készíthető, ráadásul a készülékkel az álló- és mozgóképek is ötvözhetők.

Az extra funkciók gördülékeny működéséről a Samsung saját gyártású, négymagos Exynos 5 processzora és kiemelkedően magas akkumulátor kapacitás gondoskodik. Az NFC-képes készülék nemcsak a pénztárca helyettesítésére, hanem a biometrikus megoldásoknak köszönhetően az egészségügyi adatok nyomon követésére is alkalmas.

A Samsung Galaxy S 4 fekete és fehér színben április 19-től 20 százalék kedvezménnyel előrendelhető a Telenor Netshopjában meghatározott tarifacsomagokkal, kétéves tarifamegtartás mellett. A 21 990 forint havidíjú Smarttarifa Extra 6 választása esetén már 47 992 forintért  lefoglalható a csúcsmodell.

A készülék várhatóan a jövő hét végétől kerül a Telenor üzletek polcaira. További információk és készülékárak a szolgáltató oldalán találhatók.A Samsung Galaxy S 4 főbb jellemzői:

·Méret: 136,6 x 69,8 x 7,9 mm
·Processzor: Exynos 5 négymagos, 1.9 GHz
·Kijelző: 5” Full HD Super Amoled
·Memória: 16GB
·Hátsó kamera: 13 MP, első kamera: 2 MP
·Akkumulátor: 2600 mAh
·Operációs rendszer: Android 4.2.2
 
 
 
Vissza