Így néz ki a ZTE Flash

Farkas Norman - 2012. november 10.

Napvilágra került egy sajtófotó, melyen a ZTE 12 megapixeles kamerával és 4,5 hüvelykes HD kijelzővel felvértezett csúcsmobilját csodálhatjuk meg.

Már korábban írtunk a ZTE Flash mobilról, mely a kínai gyártó egyik legizgalmasabb készülékének ígérkezik.  Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épülő - de később 4.1 Jelly Bean frissítésben részesülő - kütyü olyan hardvereket tudhat magáénak, mint a 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel (HD) felbontású érintőképernyő, a 12 megapixeles hátlapi kamera, az LTE modem, vagy az 1GB méretű operatív tár (RAM).

Az alábbi sajtófotó alapján elmondhatjuk, hogy a kijelzőbe integrált vezérlőgombok miatt szemből nézve egy kicsit a Galaxy Nexusra emlékeztet a ZTE Flash. A készülék fémszerű csíkkal határolt szélei eleganciát sugároznak, míg recés hátoldalát inkább a praktikusság jegyében alakították ki.

 

 

A friss hírek szerint először az amerikai Sprint szolgáltató kínálatában landol a ZTE újdonsága, ahol előfizetéssel cirka 130 dollárért lehet majd hozzájutni. A készülékből első körben kizárólag CDMA hálózati támogatással bíró verziók kerülnek piacra, de elképzelhető, hogy később GSM-kompatibilis változatokat is gyártanak majd, amelyek Európában is gond nélkül használhatók.

 

 

[Forrás: Into Mobile]

Vissza