ZTE Grand X IN a T-Mobile-nál

Farkas Norman - 2012. november 8.

A kínai gyártó Intel processzorral meghajtott okostelefonja bekerült a hazai T-Mobile szolgáltató kínálatába. A mobil cirka 65 ezer forintba kerül kártyás csomagban, előfizetéssel viszont akár ingyen is elvihető.

A korábbi információknak megfelelően bekerült a T-Mobile kínálatába a ZTE Grand X IN. A készüléket anno csúcsmodellként harangozták be, ám megjelenéséig kicsit felpörgött a piac és jóval erősebb ajánlatok is születtek. Ez persze nem gond, hiszen a ZTE felvette a ritmust, s erős középkategóriás modelljéhez igen vonzó árcédulát csatolt.

Az 1,6GHz-es Intel Atom Z2460 processzorral meghajtott újdonság 1GB RAM-mal, 16GB belső tárhellyel, 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású (qHD) kijelzővel és 8 megapixeles, LED villanóval segített kamerával büszkélkedhet, fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot.  Ez az erőteljes összeállítás a T-Mobile-nál kártyás csomagban bruttó 64 990 forintért lehet a miénk. Ha egy éves hűség aláírásával, előfizetéses konstrukcióban vásároljuk meg a mobilt, akkor 59 990 forintot kell fizetnünk, két éves hűség esetén az összeg 54 990 és 0 forint között mozog tarifától függően.

Érdekesség, hogy a HTC Desire C NFC modullal felvértezett kiadása is megjelent a szolgáltatónál, s szerényebb felszereltsége (800MHz-es processzor, kisebb kijelző)  ellenére alig olcsóbb a ZTE versenyzőjénél: kártyás csomagban 59 990 forintot kóstál. Ez az apró összehasonlítás remekül szemlélteti, hogy a ZTE készülékei milyen remek ár/érték aránnyal bírnak.

További információkat a T-Mobile Magyarország oldalán találsz készülékről és a vásárlási lehetőségekről.

Vissza