Sajtófotókon a Sony Xperia J

Farkas Norman - 2012. augusztus 27.

Hamarosan lehullik a lepel a Sony kedvező árú androidos újdonságáról, melyet a várva várt bemutató előtt megcsodálhatjuk néhány sajtófotón. Az Xperia J ára várhatóan 160 euró körül alakul, melyért cserébe stílusos megjelenést és középkategóriás felszereltséget kapunk.

Az alábbi fotókon pózoló Sony Xperia J minden boznnyal a közelgő IFA 2012 kiállításon mutatkozik be, mint a japán gyártó új okostelefon-hullámának legkisebb tagja. A 4 hüvelykes, 854 x 480 pixel felbontású érintőképernyővel, 1GHz-es, egymagos Qualcomm Snapdragon (MSM7227A) processzorral, Adreno 200 grafikus gyorsítóval és 512MB RAM-mal szerelt kütyü képalkotási képességeiért egy 5 megapixeles, 720p HD videók rögzítésére alkalmas hátlapi- és VGA előlapi kamera felel, az energiaellátását pedig egy 1700mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

Az mobil korábban átesett a Mobile-Review tesztjén, melyben azt állítják róla, hogy Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel a fedélzetén kerül piacra, ára pedig 15-160 euró körül alakul. Ha a kilátásba helyezett ár igaznak bizonyul, akkor az Xperia J remek ajánlat lesz, így hatalmas sikernek örvendhet.

A hét második felében kezdődő IFA 2012 során mindenre fény derül.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Xperia, IFA, Sony
Vissza