Temérdek fotón a Sony LT30p Xperia T

Kütyü Magazin - 2012. augusztus 8.

Több mint 30 képen csodálhatjuk meg a Sony hamarosan bemutatkozó csúcsmodelljét, az LT30p Mint kódnéven is emlegetett Xperia T-t. A fotók többek közt azt is elárulják, hogy a 4,6 hüvelykes megjelenítővel és 13 megapixeles kamerával felszerelt okostelefon kijelzőbe integrált vezérlőgombokkal érkezik.

A nixanbal.com jóvoltából összesen 35 fotó látott napvilágot a berlini IFA 2012 szakkiállításon leleplezésre kerülő Xperia T modellről, mely korábban LT30p Xperia Mint fejlesztői néven került be a köztudatba.

Minden jel arra mutat, hogy az eddig legerősebb Sony okostelefonról beszélhetünk, ugyanis az Xperia T 13 megapixeles kamerát, 4,6 hüvelykes HD érintőképernyőt, Snapdragon S4 processzort, 1GB RAM-ot, 16GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhelyet és NFC modult kapott.

Az alábbi képek sokat mesélnek a jövevényről. Megállapítható például, hogy a ki/bekapcsoló gomb a készülék jobb szélének közepe táján, a hangerőszabályzó gombok és a kamera exponáló gombja fölött kapott helyet, ami egy kicsit szokatlan lehet, hiszen a mobilok zöménél a ház felső részén található ez a kezelőszerv. A Sony Ericsson logó még mindig ott figyel a hátlapon, ami valószínűleg eltűnik a telefon végleges verziójáról, ám a prototípuson még elfért. Az Xperia T háza egyébként - felső kategória ide vagy oda - gumírozott borítású műanyagból készült, mely ugyan nem a minőségérzet sugárzásáról híres, de nagy előnye, hogy nem csúszik és kellemes fogást biztosít. A telefon akkumulátora nem hozzáférhető a felhasználók számára, kizárólag a microSIM- és microSD kártya cserélgetésére van lehetőség, melyet egy stílusosan elhelyezett kis ajtócska kinyitásával tehetünk meg. Ha megfigyeljük a bekapcsolt kijelző mellett készített fotókat, láthatjuk, hogy a mobilon az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer fut, melynek vezérlőgombjai immár nem külön érintőgombokként, hanem a megjelenítő alsó részébe integrált elemekként vannak jelen. Vélhetően a megjelenése után kap majd Android 4.1 Jelly Bean frissítést a masina.

 

 

A nixanbal.com lelkes munkatársai néhány tesztfotót is készítettek az Xperia T 13 megapixeles kamerájával, egyik felvétel itt látható (kattintásra teljes méretben nyílik meg):

 

 

Hogy tetszik a Sony új csúcsmodellje?

 

 

 

[Forrás: Nixanbal.com]

Kulcsszavak: Sony, Xperia
Vissza