Előrendelhető az Acer CloudMobile [Frissítve]

Farkas Norman - 2012. augusztus 14.

Az Egyesült Királyságban már előrendelhető az Acer februárban bemutatott, Android 4.0 ICS rendszerű okostelefonja, mely a fejlett felhő-alapú szolgáltatások mellett HD érintőképernyővel és kétmagos, 1,5GHz-es processzorral hódít majd. A készülék érkezését szeptember 5-re ígéri az Expansys.

A februárban megrendezett Mobile World Congress alkalmával mutatkozott be az Acer CloudMobile.

A készülék elméletileg augusztusban került volna piacra, de a friss hírek szerint egy kicsit csúszni fog a megjelenése, egészen pontosan szeptember 5-ig. Erről tanúskodik ugyanis a brit Expansys online áruház, ahol most vált elérhetővé az újdonság. A leendő CloudMobile tulajdonosoknak cirka 285 angol fontot (kb. 103 000 forint) kell kicsengetniük vágyuk tárgyáért, ami abszolút nem kevés. Lássuk, mit kapnak a pénzükért!

A 10 milliméter vastag, igen mutatós okostelefon az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épül, legvonzóbb tulajdonságai között pedig a kétmagos, 1,5GHz órajelen ketyegő processzort, az 1GB RAM-ot, a 8GB belső tárhelyet, a 8 megapixeles kamerát és a 4,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel (HD) felbontású érintőképernyőt említhetjük. Ez nem minden, a kütyü extraként magában hordozza az Acer új felhő-alapú szolgáltatását, melynek révén egyszerűen és biztonságosan kezelhetjük, tárolhatjuk, illetve oszthatjuk meg személyes adatainkat, multimédiás tartalmainkat.

 

UPDATE: Az Acer CloudMobile a hazai Expansys weboldalán is előrendelhető. A bruttó 97 081 forintba kerülő okostelefon Magyarországra is szeptember 5-én érkezik meg.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza