Négymagos táblagép friss Androiddal 200 dollár alatt: Acer Iconia Tab A110

Kütyü Magazin - 2012. június 7.

Az Acer bemutatta 7 hüvelykes táblagépét, mely alacsony árához képest kimagasló hardveres felszereltséggel büszkélkedhet, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer fut.

Az Acer a Computex szakkiállításon tette közszemlére újdonságát, mely ár/érték arány tekintetében messze a legjobbnak ígérkezik a piacon. A 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel felbontású érintőképernyővel, négymagos Nvidia Tegra 3 processzorral, 1GB RAM-mal és 8GB belső tárhellyel felvértezett kütyüt microHDMI kimenettel, microUSB csatlakozóval és microSD kártyahellyel is ellátták. Az eszköz fedélzetén a legfrissebb Android rendszert, azaz a 4.0 Ice Cream Sandwichet találjuk. És most jön a  legjobb rész: ezért az összeállításért 200 dollárnál alacsonyabb összeget kell majd kicsengetni. Azt kérdezed, hogy miként lehetséges ez? Nos, az Nvidia nemrég elárulta, hogy új, Kai névre keresztelt programja révén jól felszerelt, ugyanakkor kedvező árú készülékek kerülhetnek a piacra, s az Acer Iconia Tab A110 ezen eszközök egyike lehet.

Ez még nem minden, ugyanis az Acer az A110 mellett előrukkolt egy 10,1 hüvelykes táblagéppel is. Az Iconia Tab A210 névre hallgató eszköz 1280 x 800 pixel felbontású érintőképernyőt, 1GB RAM-ot, microSD kártyahelyet, USB 2.0 csatlakozót és - kistesójához hasonlóan - négymagos Nvidia Tegra 3 processzort kapott. A 8- és 16GB-os változatokban megjelenő készülék várható ára nem ismert, de a feltételezések szerint olcsóbb lesz, mint az Iconia Tab A700.

Acer Iconia Tab A110

 

[Forrás: Android Central]

 

Kulcsszavak: NVIDIA, Acer
Vissza