Új TomTom Start 60 modell extra nagy, 6”-os képernyővel

forrás Prim Online - 2012. június 1.

Az eddigi legnagyobb képernyővel kerül piacra a TomTom új hordozható navigációs eszköze, a Start 60. A 6”-os, kristálytiszta képet adó kijelző, a nagyméretű kezelőgombok és a jól látható menü könnyebbé és biztosabbá teszi a vezetést és a tájékozódást.

A TomTom Start 60 egy kettős rögzítő készlettel kerül forgalomba, így a felhasználó maga döntheti el, hogy az eszközt a szélvédőre vagy a műszerfalra rögzíti. 

A TomTom Start 60 egyike az első olyan eszközöknek, amelyik a teljes élettartamra érvényes, ingyenes napi térképfrissítést tartalmaz. A frissítések a TomTom Map Share közösség 21 milliós táborának jelzéseire épülnek. Ez különösen az utakon előforduló gyakori változások, így az újonnan megjelenő sebességkorlátozások vagy útlezárások kezelését segítik.

A TomTom Start 60 június elejétől kapható Magyarországon, 59.900 forintos fogyasztói áron.

 



A TomTom Start 60 újdonságai:

·    6”-os érintőképernyőAz éles képet adó, extra nagy képernyőn minden eddiginél tisztábban lehet követni az útvonal információkat, a nagyméretű gombok és kezelőfelület pedig az információk betáplálását könnyítik. 
·    Kettős rögzítő készlet
A TomTom Start 60 navigációs eszközt a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb helyre rögzíthető, legyen szó szélvédőről vagy műszerfalról.

A TomTom Start 60 további fontos jellemzői:
·    Továbbfejlesztett tájékoztatás a forgalmi sávokrólA bonyolult kereszteződéseknél is egyértelmű információval segíti a vezetőt.
·    Továbbfejlesztett IQ RoutesA felhasználók által megosztott, a tényleges utazási időkre vonatkozó  információkra építve napi frissítésben választja ki a legjobb utat és a várható érkezési időt.
·    TomTom Map ShareA TomTom Map Share közösségre építve naponta biztosít új térképfrissítést.
·    Parkolási segítségSegít a célállomáshoz vagy az útvonalhoz legközelebb eső parkolóhelyek megtalálásában
·    Gyakori úticélok
Lehetőség van a gyakori úticélok elmentésére, ami megkönnyíti a legsűrűbben felkeresett pontokhoz történő közlekedést. 

Vissza