AMOLED kijelző, kétmagos processzor és Sense 4.5 – HTC Ville C

Kütyü Magazin - 2012. május 18.

Kiszivárgott a tajvani gyártó új okostelefonjának specifikációja. A HTC Ville C a One S „lightosabb” kiadása lesz, mely rendkívüli vékonyságával fogja felhívni magára a figyelmet.

Csak néhány napja történt meg a Desire C hivatalos bejelentése, s máris arra lehetünk figyelmesek, hogy a tajvani vállalat újabb modellel kívánja bővíteni C betűvel jelölt termékcsaládját.

A Brief Mobile jóvoltából került napvilágra az alant látható táblázat, mely a HTC Ville C tulajdonságait tartalmazza.

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer köré épülő, Sense 4.5 kezelőfelülettel ellátott jövevény 4,3 hüvelykes qHD (960 x 540 pixel) AMOLED képernyővel, 16GB belső tárhellyel és 1GB RAM-mal rendelkezik, hátlapja alatt pedig egy 1650mAh kapacitású – valószínűleg nem eltávolítható - akkumulátor dolgozik. A One S olcsóbb változatának tekinthető masina meghajtásáról egy kétmagos Qualcomm MSM8260 S3 processzor gondoskodik, viszont – a Brief Mobile forrásai szerint - nem a táblázatban feltüntetett 1,7GHz-en pörög majd, hanem csak 1,2-n.

Az ultravékony kialakítású telefonban egy 8 megapixeles, BSI szenzorral szerelt, 1080p HD videók rögzítésére alkalmas fő-, illetve egy VGA előlapi kamera is helyet kapott.

Egyelőre nincs több információ a Ville C-ről, de kíváncsian várjuk a fejleményeket. Külön említést érdemel még a Sense 4.5 UI, amit a mobilon üdvözölhetünk, ugyanis a gyártó borzasztóan látványos kezelőfelületének 4.0-s verziója csak nemrég debütált, s nagyon meglepő, hogy máris a következő verzióján dolgoznak. Vajon mi újat hozhat a Sense 4.5?

Vissza