LG Optimus 4X HD – Hamarosan Európában [Videó]

Farkas Norman - 2012. május 16.

Júniusban érkezik kontinensünkre a koreai gyártó Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató, négymagos processzorral, Eco Mode funkcióval, 720p HD kijelzővel és 8 megapixeles kamerával felszerelt csúcsmobilja.

Már az év elején – a Mobile World Congressen - tett beharangozásakor sok felhasználónál kiverte a biztosítékot az LG felsőkategóriás okostelefonja, az Optimus 4X HD. Most jó hírrel szolgálhatunk a telefon iránt érdeklődőknek, ugyanis a készülék a jövő hónapban megérkezik Európába. Első körben csak Svédországban, Olaszországban, Lengyelországban, Németországban és Nagy Britanniában lesz kapható a masina, várható ára 500 euró körül alakulhat. Később persze több országban is – így hazánkban is – megjelenhet az újdonság.

 

A 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) IPS megjelenítővel, négymagos, 1,5GHz-es Tegra 3 processzorral, 1GB RAM-mal, 16GB belső tárhellyel, 8 megapixeles – 1080p Full HD videók rögzítésére alkalmas – fő-, illetve 1,3 megapixeles előlapi kamerával, valamint 2150mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett jövevény tudása alapján a Samsung Galaxy S III méltó ellenfele lehet. Az LG-nél gondoltak az üzemidőre érzékeny felhasználókra ezért biztosítanak majd a 4X HD tualjok számára egy Eco Mode névre keresztelt fícsört, mely által szabályozható lesz az eszköz processzorának működése (például kikapcsolhatók egyes magok a fogyasztás csökkentése érdekében).

[Forrás: Unwired View]

Vissza