True HD IPS kijelző, vezetékmentes töltő és 2GB RAM - LG Optimus LTE2

Farkas Norman - 2012. május 4.

Az LG leleplezte új csúcsmodelljét, melyet a világ első 2GB RAM-mal felvértezett androidos okostelefonjaként köszönthetünk. A HD felbontású megjelenítővel ellátott újdonság vezeték nélkül tölthető és a 4G LTE hálózatokat is támogatja.

A Samsung agyonhájpolt csúcsmobilja, a Galaxy S III mellett a kisebb koreai gyártó hasonló kaliberű megoldása is bemutatkozott a közelmúltban. Az Optimus LTE2 meghajtásáról feltehetően egy kétmagos Qualcomm Snapdragon Krait S4 processzor felel majd, legalábbis a kütyü 4G LTE hálózati támogatása erre enged következtetni. A 2GB méretű operatív tárral felszerelt eszköz elképesztő sebességgel kecsegtet, a minőségi megjelenítésről pedig a benne található valódi HD felbontású IPS érintőképernyő gondoskodik.

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató készülék 2150mAh kapacitású akkumulátora a gyártó szerint az eddig látottaknál 40 százalékkal hosszabb üzemidőt garantál, a maximális kényelem érdekében pedig vezeték nélkül is tölthető (a WPC előírásainak megfelelő töltővel).

Az LG ígéretes üdvöskéje Dél-Koreában debütál, de nem kizárt, hogy később egyéb országokban is az üzletek pocaira kerül.

Vissza