Vízálló UWater G4 mp3-lejátszók a Fitness Technologies-tól

Borostyán Blanka - 2012. január 17.

A világ legkisebb vízálló audio-eszközeiként kerültek bemutatásra a Fitness Technologies újdonságai. A UWater G4 egy egyszerű mp3 lejátszó, a UWater G4X Chrome egy szupertartós, elegáns mp3-lejátszó, a UWater K7 esetében pedig egy FM rádióról beszélhetünk.

Az UWater termékcsalád színes tagjai a WAT (Waterproof Audio Technology) és a Twist&Lock technológiáknak köszönhetően teljesen vízállóak, továbbá hosszú távú védelemmel rendelkeznek a korrózió ellen is. A kütyük a legmagasabb IPX szabvánnyal bírnak, így tényleg nem kell aggódnunk, ha víz éri őket – hacsak nem kerülnek 10 méternél mélyebbre.

A UWater G4 és G4X Chrome a tavalyi CES-en bemutatott UWater G2 modell 4GB belső tárhellyel és egy – karszalagra, fejpántra, vagy övre csíptethető - csipesszel felvértezett utódai. Az apró szerkezetek kék, piros, sárga, fehér és fekete színben kerülnek piacra.

A UWater K7 egy könnyű, vízálló FM rádió, mely akár úszás közben is képes szórakozást nyújtani a felhasználóknak. Az 1 hüvelykes LCD kijelzővel szerelt ketyeréhez egy vízálló Twist & Lock sztereo fülhallgatót, egy fejpántot és19 előre beállított rádióállomást biztosít a gyártó. A K7 üzemidejére nem lehet panasz, hiszen akár 8 órányi folyamatos lejátszásra teszi képessé a benne található akkumulátor.

A UWater G4 mp3-lejátszó ára – változattól függően - 60-80 dollár körül alakul, a UWater G4X Chrome 80,a UWater K7 pedig 40 dollárt kóstál.

Kulcsszavak: zene, rádió, lejátszó, mp3
Vissza