Phonedeck - A mobilod a gépeden

Tóth Bálint - 2011. december 1.

A Phonedeck a tavalyi Le Web konferencián mutatkozott be először a nagyközönségnek. A mai napon a Techcrunch portálon megjelent hír alapján 500 felhasználó kapott lehetőséget arra, hogy regisztráljon a szolgáltatásra. Ha sietsz, még lehet, hogy beférsz.

A Phondeck egy felhő alapú szolgáltatás, ami Androidos, iOS-es, Windowsos készülékekre és BlackBerryre is elérhető saját alkalmazás telepítését igényli. A program segítségével kezelhetjük a mobilunkat számítógépről; elérhetjük a telefonkönyvet, küldhetünk/fogadhatunk SMS-eket, és hívásokat  kezdeményezhetünk (és fogadhatunk). Pici, de hasznos dolog még, amit egyelőer csak a HTC Sense-től láttunk, hogy ha nem találjuk a készülékünket, akkor megcsörgethetjük azt a gépről. A legfontosabb, vagy leghasznosabb funkció pedig az, hogy szinte mindenről tud nekünk statisztikát előállítani.

A Phondeck szolgáltatása 2012-ben indul, de a Techcrunch kódjával kipróbálhatjuk már most is. Jelenleg csak az Androidos verziót tudjuk tesztelni, de hamarosan a többi készüléken is menni fog a dolog.

A szoftver letöltése után a telefon csatlakozni fog a felhő alapú szolgáltatáshoz, ami egy weboldalon keresztül érhető el, és innen tudjuk kezelni a telefonunkat ezután.

Egy kis bemutató videó:

Phonedeck - Make the most out of your mobile phone activities from phonedeck on Vimeo.

 

További infók: http://eu.techcrunch.com/2011/12/01/phonedeck-turns-your-phone-into-a-cloud-app-500-invites/

Vissza