A Dell szakít a Windows Phone platformmal

Farkas Norman - 2011. október 10.

Ne számítsunk rá, hogy az amerikai gyártó újabb Windows Phone 7, vagy Mango alapú készülékkel rukkol elő a jövőben. A Dell úgy döntött, hogy egyelőre nem fektet energiát az efféle projektekbe.

A gyártó nem hisz a Windows Phone platform jövőjében, így egy ideig nem folytatja a „játékot” ezzel a mobil operációs rendszerrel.

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a Dell erre a döntésre jutott? A Venue Pro nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, valamelyest negatív visszhangot is kapott a kiadásakor még jelen lévő bugok miatt. Így kialakulhatott egy negatív felhasználói megközelítés, mi szerint a Dell WP mobiljai nem tartoznak a legjobbak közé. Én ezt kicsit sajnálom, mert véleményem szerint a Venue Pro egy igen jól sikerült masina lett.

A platform rajongóinak nem kell csüggedniük, hiszen a HTC, az LG és a Samsung jócskán tartogat számukra meglepetéseket, sőt a Nokia WP Mangós jövevényei is a láthatáron vannak már. Ha a Windows Phone térnyerése kellően felfelé ível a jövőben, akkor még az is előfordulhat, hogy egy új WP alapú üdvöskével örvendeztet meg bennünket a Dell.

Vissza