Hatalmas 1,47” AMOLED kijelzővel érkezik a HONOR Band 6

Kütyü Magazin - 2021. április 16.

A Honor globális technológiai márka új szintre emelt, prémium okoskarkötővel bővíti okoskiegészítőinek kínálatát. A Honor Band 6 egy külsőben és tudásban is teljesen új okoskarkötő a sorban. 1,47 hüvelykes színes AMOLED kijelzővel, egészség-és fitneszkövető (köztük a véroxigénszint-mérés) funkciók széles tárházával, valamint kiemelkedő 14 napos akkumulátor-élettartammal új színt hoz az eddigi okoskarkötők sorába. Az új készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árral mindenkinek szól, aki támogatást keres a fitt és egészséges életmód elérésében. 

"Legújabb okoskarkötőnk - a Honor Band 6 - mutatja rendíthetetlen elkötelezettségünket az olyan prémium termékek fejlesztése iránt, amelyek segítik, bátorítják az embereket az egészségesebb és produktívabb életvitelben.” - mondta George Zhao, a Honor elnöke. "A nagyobb, továbbfejlesztett kijelzővel és fejlett egészségkövető funkciókkal rendelkező Honor Band 6 egyszerűvé, szórakoztatóvá és megfizethetővé teszi az egyéni egészség és fitnesz célok elérését."

Nagyban más- okoskarkötő 1,47" AMOLED kijelzővel

Az 1,47" méretű színes, 194 x 368 felbontású AMOLED kijelző az elődhöz képest 148 % -kal nagyobb felületen jeleníti meg az információkat, ezzel teljesen új szintre emelve a felhasználói élményt. A 2,5 D-s ívelt üveg és a jobb oldalon található gomb kényelmes használatot biztosít, a Honor okosóráknál és okoskarkötőknél megszokott széles óraszámlap választék pedig lehetővé teszi, hogy a készülék minden alkalomhoz tökéletesen illeszkedhessen. A menü számos különböző nyelven, köztük magyarul is elérhető, megkönnyítve az eszköz kezelését.

 

Bővített egészség- és fitneszkövető funkció választék

A korábbi szériához képest még több funkció segíti a felhasználókat az egészségük követésében és az energikusabb mindennapok elérésében. A véroxigénszint- mérés (SpO2) eddig csak a Honor okosórákban volt elérhető, de most a Band 6 is megkapta ezt a funkciót, amely elengedhetetlen azok számára, akiknek fokozottan kell figyelniük a légzőszerveik állapotára és/vagy szeretnek mászni, túrázni. Emellett az optikai pulzusérzékelőnek és a pontos AI algoritmusnak köszönhetően a Honor Band 6 támogatja a 24/7 valós idejű folyamatos pulzusmérést is, amely riasztást ad rendellenes pulzusszám esetén.

A pulzus nyomon követésével a Honor Band 6 figyelemmel kíséri a felhasználók stressz-szintjét és vezetett légzőgyakorlatokkal segíti a stressz és a feszültség oldását.

A minőségi éjszakai alvás biztosítása ugyanolyan fontos, mint egész nap szemmel tartani a testünk jelzéseit. A Honor Band 6 alvásfigyelő funkciója segít azonosítani és naplózni a felhasználók napi alvási adatait, többek között a mély alvás, a könnyű alvás, a REM-alvás, az ébrenléti idő és a nap közbeni rövid alvások időtartamát. A készülék a mérések alapján személyre szabott értékeléseket és javaslatokat is nyújt a felhasználók számára az alvásminőség javítása érdekében.

 

Egyszerű fitneszkövetés az eredmények optimalizálásáért

A Honor Band 6 fitnesz támogatása különösen jól jön akkor, amikor nem elérhetők az edzőtermek vagy többet kell egyedül sportolnunk. Az eszköz 10 edzésmódot támogat, beleértve a kültéri és beltéri futást, a kültéri és beltéri gyaloglást, a kültéri és beltéri kerékpározást, a fedett úszást, az elliptikus tréner használatát, az evezést és egyéb, szabadabb stílusú mozgásformákat, mint például aerobik. Az edzések során a Honor Band 6 átfogó, valós idejű adatokat szolgáltat, amelyek segítségével a felhasználók nyomon követhetik teljesítményüket és azt, hogy hol tartanak a kitűzött céljaik elérésében.

Az okoskarkötő 50 méterig vízálló, így ideális támogatást nyújthat úszóknak, mivel képes nyomon követni olyan úszással kapcsolatos értékeket, mint például a SWOLF-szám, vagy a karcsapások száma. A Band 6 hat különböző edzésmódot automatikusan felismer, így nem marad el az edzésadatok rögzítése.

 

Mindig naprakész a megnövelt, akár 14 napos üzemidővel

A Honor Band 6 egyetlen feltöltéssel átlagos használat mellett akár 14 napig, nagy igénybevétel esetén pedig akár 10 napig kitart. A gyors töltési technológiának köszönhetően a felhasználók 10 perces töltéssel akár 3 napos használati időt érhetnek el.

A Honor Band 6 okostelefonnal összekapcsolva hatékonyabbá és egyszerűbbé teheti a mobilhasználatot is. Az okoskarkötőn láthatjuk, ha üzenetünk vagy hívásunk érkezik, távolról vezérelhetjük a telefonunk kameráját, vagy a kijelzőn láthatjuk az időjárás-előrejelzéseket a nap 24 órájában anélkül, hogy elővennénk a telefonunkat. 

 

Nemzetközi elismerések

A Honor Band 6 eddig már több nemzetközi elismerésben is részesült: az Android Authority, a Phandroid és a Pocketnow szerint is a 2021-es CES-en bemutatott termékek egyik legjobbja a Band 6 volt.

Az eszköz 49,9 eurós javasolt bruttó fogyasztói áron debütált Európában, magyar árcédulát április végén kap.

SPECIFIKÁCIÓK:

Méretek: 43 mm (hosszúság) x 25.4 mm (szélesség) x 11.45 mm (vastagság)

Súly: 18 g (szíj nélkül)

Kijelző: 1,47” AMOLED színes érintőkijelző, 194 x 368 pixel, személyre szabható óralapok, magyar nyelvű menü

Dizájn: AMOLED kijelző keskeny kávával, HONOR Dizájn, speciális gomb piros jelzéssel, szilikon gumiszíj

Üzemidő: akár 14 napos üzemidő egyetlen feltöltéssel, átlagos használat mellett, 10 perces töltéssel akár 3 napos üzemidő érhető el

Akkumulátor: 180 mAh

Bluetooth: 2.4 GHz, BT5.0, BLE

Operációs rendszer: Andoid 5.0 és IOS 9.0 vagy ezeknél újabb rendszerekkel kompatibilis

Vízállóság: 50 méterig, 5ATM

Egészségkövetés:

•  Intelligens 24-órás pulzusfigyelés a TruScreen 4.0 technológiával

•  Véroxigénszint- mérés

•  Pulzusriasztások előre beállított adatok alapján

•  Személyre szabott alvástámogatás a TruSleep algoritmus segítségével

•  Cikluskövető naptár

Fitnesz és sport módok:

•  10 különféle sportmód

•  6 edzéstípus automatikus észlelése

•  Akár vízben is használható

•  Pontosan rögzíti a pulzust, a futási időt, a távolságot, a sebességet és a tempót

•  Előre beállított célok alapján visszajelzést ad mozgás közben

Okos asszisztens:

•  Értesítés bejövő üzenetekről, hívásokról, emlékeztetőkről

•  Zenelejátszó funkció, könnyed váltás az érintőkijelző segítségével

•  Párosított okostelefon keresése Bluetooth hatótávolságon belül 

•  Távirányító funkció a fotózáshoz

 

Vissza