Xiaomi innovációdömping és új Mi 11 okostelefonok

Kütyü Magazin - 2021. március 31.

A világ egyik vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi három Mi-mestermű, a Mi 11 Ultra, a Mi 11i és a Mi 11 Lite 5G mellett a Mi 11 Lite (4G) okostelefonok értékesítését. Ezzel egyidőben két új terméket is bemutattak a Xiaomi-ökoszisztémában a Mi Smart Band 6-ot, a Xiaomi népszerű fitnesz karkötőjének legújabb változatát és az otthoni mozizás vadonatúj eszközét, egy okos projektort, a Mi Smart Projector 2 Pro-t. A Xiaomi ezzel tovább bővíti az otthoni kényelmi és szórakoztató eszközeinek kínálatát. 

●  Mi 11 Ultra – a Xiaomi prémium kategóriás termékei között is a csúcsot képviseli. Forradalmasítja az okostelefonokkal való fotózást és videófelvételkészítést 

●  Mi 11i – A kecses formájú, hatalmas teljesítményű készülék a kiváló megjelenítést, a Dolby Atmos hangszóróknak köszönhetően, káprázatos hangzásvilággal párosítja

●  Mi 11 Lite 5G and Mi 11 Lite – Ultravékony és pehelykönnyű okostelefon, amely minden stílushoz passzol 

●  Mi Smart Band 6 – A világ egyik legkeresettebb okoskarkötőjének legújabb változata, amely jóval nagyobb, 1.56 colos kijelzőt kapott, többek között méri a véroxigénszintet és még több mozgásformát képes nyomon követni 

●  Mi Smart Projector 2 Pro – Az otthoni mozizás új szintjét képviselő projektor, amely támogatja az FHD-t és a HDR10-et, képes a digitális trapézkorrekcióra és hálózati kapcsolattal, az okosotthon részeként bárhonnan irányítható.  

 

Mi 11 Ultra: a Xiaomi prémium kategóriájának csúcskészüléke, forradalmasítja a fotózást és a videókészítést  

A Mi 11 Ultra – amely folytatja a Mi 10 Ultra által megkezdett hagyományt – hatalmas előrelépést hoz a mobilos fotózás és videózás területén. Ma ez a készülék rendelkezik a Xiaomi legnagyobb teljesítményű, professzionális hármaskamerájával. A telefon bivalyerős, köszönhetően a Qualcomm Snapdragon 888 mobile platformnak, esztétikusan lekerekített kijelzője 120 Hz-es AMOLED Display. Töltéséről a szintén forradalminak számító 67 wattos vezetékes és vezeték nélküli turbótöltő gondoskodik (36 perc alatt 100 százalékra tölti a készüléket). Mindezeket figyelembe véve, a Mi 11 Ultra nem csupán egy zsebben hordozható filmstúdió, hanem egy olyan csúcskategóriás okostelefon, amely a legigényesebb felhasználók bármilyen más igényeit is tökéletesen kiszolgálja. A telefon mindhárom lencséje támogatja a 8K felbontású, 24 képkocka/mp sebességű felvételt, amely élethű, tökéletes minőségű képeket, valamint dinamikus fény- és árnyék kezelést biztosít felhasználójának. A Dolby Vision, HDR10+ támogatásnak köszönhetően a kijelző mindezt a lehető legvalósághűbb módon, 1.07 milliárd féle színnel jeleníti meg. A Mi 11 Ultra egyedülálló módon egy folyamatosan bekapcsolt állapotban lévő, 1,1 colos AMOLED hátoldali kijelzőt is kapott, amelyen többek között az aktuális értesítéseket, illetve a szelfik előnézetét jeleníti meg a készülék.  

A Mi 11 Ultra ajánlott fogyasztói ára a 12GB + 256GB-os konfigurációban 1199 € lesz. 

 

Mi 11i: Kecses és erős, amely a nagyszerű megjelenítést Dolby Atmos hangtechnikával párosítja 

A Mi 11i a csúcskategóriára jellemző teljesítményét az erős Qualcomm Snapdragon 888 mobile platformnak köszönheti. Az 5nm-es gyártástechnológia révén nemcsak a teljesítmény emelkedett meg, de közben az energiafelhasználás is csökkent. A készülék megjelenése is megújult: kecses és kompakt burkolatba került. A Mi 11-el és Mi 11 Ultrával szemben, a Mi 11i kijelzője teljesen lapos, miközben a prémium minőségű üvegborítás, a mindössze 7,8 milliméteres vastagság, az újratervezett és a készülék oldalára helyezett ujjlenyomat leolvasó még kényelmesebb fogást, finomabb tapintást biztosít a készüléknek. A 6,67 colos AMOLED DotDisplay kijelzőjének kameranyílása az egyik legkisebb a piacon, 2,76 milliméteres. A HDR10+ támogatás, 120 Hz-es képfrissítési ráta, a 360 Hz-es érintési mintavételi gyakoriság a Dolby Atmos kettős hangszórókkal kiegészülve – amelyek ezzel a készülékkel debütálnak a Xiaomi okostelefon kínálatában – egyedülálló hangzást és látványt nyújtanak felhasználóiknak. Az erős, 33 wattos töltést támogató, 4,520 mAh-es akkumulátor egész napra elegendő energiát biztosít, a lemerülő akkumulátor nem okozhat többé aggodalmat.  

A Mi 11i ajánlott fogyasztói ára 649€ illetve 699€ a 8GB + 128GB illetve a 8GB + 256GB konfigurációkban.

 

Mi 11 Lite 5G és a Mi 11 Lite: ultra-vékony és pehelykönnyű telefon a te stílusodhoz  

Ezek készülékek a fiatal divatdiktátoroknak készültek. A Mi 11 Lite 5G és Mi 11 Lite ultravékony és nagyon könnyű, mindössze 159 grammos és 6.81 milliméter vastag, ami először kézbe véve is rögtön feltűnik. Mindkét telefonnak három hátoldali kamerája van. A főkamera felbontása 64 MP, amihez gyorsan elérhető, mesterséges intelligenciával megtámogatott mozimód is járul. Ennek és a könnyen kezelhető funkcióknak köszönhetően az átlagos szakértelemmel rendelkező felhasználó is gyorsan, különösebb erőfeszítés nélkül képes profi felvételeket készíteni a telefonnal. A többféle színben is elérhető Mi 11 Lite 5G és a Mi 11 Lite megjelenése a kézműves termékek szépségét idézi. A Mi 11 Lite 5G először alkalmazza a közelmúltban bemutatott Qualcomm Snapdragon 780G platformot, amely kimagasló teljesítményt és hatékonyságot kölcsönöz a készüléknek. 

A két konfigurációban - 6GB+128GB és 8GB+128GB – érkező Mi 11 Lite 5G kezdőára 369€ lesz. A Mi 11 Lite bevezető fogyasztói ára 299€ és 6GB+64GB illetve 6GB+128GB tárhely konfigurációban lesz kapható. 

 

A Mi Smart Band 6 tulajdonosok egy lépéssel a piac előtt járnak 

A vadonatúj Mi Smart Band 6 a Xiaomi legnépszerűbb viselhető termékcsaládjának legújabb darabja. Az elődjénél körülbelül 50 százalékkal nagyobb, 1,56 colos, AMOLED kijelzője a képeket és információkat nagy felbontásban, jól olvashatóan jeleníti meg. A karkötő a sportos életmódot támogatója, amely összesen 30, kikapcsolódást és testi felfrissülést ígérő mozgásformát tartalmaz és 6 gyakori edzés automatikus nyomon követését teszi lehetővé – duplaannyit, mint az elődje. Az egészségi állapotunk számos paraméterét méri az eszköz, így például a véroxigénszintünket, a szívritmusunkat és az alvásunk minőségét is.

A Mi Smart Band 6 44.99 € kezdő áron lesz kapható. 

 

Mi Smart Projector 2 Pro – Íme egy okos készülék egy okosotthonba 

A Mi Smart Projector 2 Pro a mozizás élményét hozza el az otthonokba. Egyedülálló, 1920 x 1080 FHD képminőséget kínál, akár 1300 ANSI lumen fényerősség mellett; a nagyobb színkontraszt érdekében támogatja a HDR10-et. A projektorba 10 wattos hangszórókat építettek DTS-HD és Dolby Audio támogatással, hogy a hangzás minősége se maradjon elő a moziszerű képminőségtől. A készülék támogatja a digitális trapézkorrekciót is, amely pillanatok alatt, automatikusan pozícionálja a vásznat a megfelelő szögbe és irányba. A Mi Smart Projector 2 Pro igazi moziélményt kínál az egész családnak. Android TV rendszerhez kapcsolva, a Chromecasttal más készülékek képe a projektoréra tükrözhető, a Google Assitanttal pedig irányítható, akár hanggal is, vagyis a készülék remekül illeszkedik a Xiaomi okosotthon ökoszisztémába. 

A Mi Smart Projector 2 Pro 999€ ajánlott fogyasztói áron lesz kapható. 

Vissza