Kreatív használati utasítás a Vitamin Designs-tól [Videó]

Borostyán Blanka - 2012. február 6.

A Tocco Lite mobil használatához nem mindennapi kézikönyvet kapnak a felhasználók. A készülékhez mellékelt használati utasítást garantáltan kinyitja mindenki, aki használatba kívánja venni legújabb szerzeményét.

A Vitamin Designs ötletes megoldása igazán praktikus és elegáns. Két könyvet kapunk a készülékhez: az egyik a kütyü üzembe helyezésén (ebben megtalálható maga a készülék, a hátlap, az akku és a SIM kártya is), a másik pedig az egyes funkciók használatán vezeti át a felhasználót. A hagyományos leírások megértését rajzok segítik, de talán még ennél is érdekesebb, hogy a füzeteket lapozgatva a telefon folyamatosan úgymond a lapok között foglalhat helyet.

Az alant megtekinthető videó szemlélteti, hogy a „Vitaminos körítéssel” hogyan vehető használatba a szerényebb képességekkel megáldott, érintőképernyős mobiltelefon, a Samsung S5230 Tocco Lite.

A megoldás egyértelműen hasznos segítségként szolgál a kezdő, mobilok terén tapasztalatlan júzerek számára, a beavatottak arcára viszont mosolyt csalhat, ha megnézik a felvételt.

Vissza