emporiaTALKcomfort - Kisebb, stílusosabb és vékonyabb

Kütyü Magazin - 2012. március 1.

Az emporia Telecom az idei Mobile World Congress kiállításon mutatta be a Magyarországon is kapható emporiaTALKcomfort készüléket, mely megújult külsővel, valamint megnövelt készenléti- és beszélgetési idővel áll a nagyik rendelkezésére.

Az emporiaTALK sorozat egyike az emporia legsikeresebb termékeinek. Ehhez a népszerű sorozathoz csatlakozik most frissen az emporiaTALKcomfort. Az új mobil kisebb, stílusosabb és vékonyabb, mint elődei. Magasságából 8 mm-t, a súlyából pedig teljes 22 grammot veszített. Használata viszont éppen olyan egyszerű, mint az elődeié; a legfontosabb alkalmazásokat, mint az SMS vagy ébresztőóra továbbra is a készülék oldalán található gombok irányítják. Az emporiaTALKcomfort legfontosabb tulajdonsága, hogy összeköti felhasználóját családjával, barátaival és ismerőseivel. A felhasználó SMS-eket küldhetnek és fogadhatnak, telefonbeszélgetéseket bonyolíthatnak, valamint egy feltöltéssel az eddig megszokott két óra helyett immár négy óra hosszan beszélhetnek, és a telefon készenléti idejét is 400 órára növeltük.

Természetesen a klasszikus emporiaTALK sorozat legújabb tagja is minden ismert emporia előnyt a magáénak mondhat: (fekete-fehér) kijelzője könnyen olvasható, kényelmes, precíz nyomógombjait hiba nélkül használhatjuk. Nem maradhatott el a zseblámpa, és a hangszóró is kitűnő hangminőséget biztosít. Az emporiaTALKcomfortot könnyű kézben tartani, használata élvezet, mivel minden alapvető igénynek megfelel.

 

emporiaTALKcomfort - Specifikáció

Kijelző:

1,8‘‘ TFT FSTN, 128 x 64 Pixel

Készenléti idő:

200 óra

Beszéd-idő:

480 perc

Legfontosabb tulajdonságok:

· Nincs szükség menüre – minden alkalmazást az oldalsó gombok indítanak.

· LED zseblámpa

· A bejövő hívásokat a zseblámpa villogása jelzi

· Ébresztőóra szundi funkcióval

· Számológép

· Kihangosítás

· Beállítható hangerő

· Segítő magyarázatok a menüpontokhoz

 

Vissza