Csúcsminőségű hálózati eszközök a hibamentes WiFi rendszerekhez

Kütyü Magazin - 2018. január 24.

A tajvani Zyxel a januári CES alkalmával bemutatta két zászlóshajóját, a háromsávos Zyxel Multy X rendszert, valamint a Nebula felhő-menedzselt hálózati megoldásait, amivel az üzleti és a magánfelhasználók is gyorsabb, megbízhatóbb, jobb teljesítményt érhetnek el hálózatukban.

Már nem álom a vakfoltmentes otthoni hálózat

A Zyxel Multy X AC3000 háromsávos Wi-Fi rendszer gyors, megbízható, az egész otthont lefedő WiFi hálózatot biztosít, hogy maximalizálja az egyre összetettebb eszközökben és applikációkban rejlő potenciált. Minden Multy X egység képes akár 2.500 négyzetméter lefedésére, három eszköz összekötésével pedig már a legnagyobb otthonokban is élvezhetik a vakfoltmentes internet-hozzáférést. A Multy X rendszer egy dedikált 5 Ghz-es sávot használ a csomópontok összekötésére, használatával a különböző sávokhoz csatlakoztatott eszközök maximális adatátviteli teljesítményt érnek el. A Multy X egy intuitív okostelefonos alkalmazással, valamint az Amazon Alexa hangvezérlés segítségével is egyszerűen kezelhető. 

Mindent fel a felhőbe!

A Zyxel Nebula felhő-menedzselt megoldás teljeskörű, egyszerűen kezelhető, vállalati szintű teljesítménnyel bíró hozzáférési pontokat, kapcsolókat és biztonsági átjárókat kínál a vállalkozások számára. A Nebula egyszerűsíti a hálózati infrastruktúrát és egy intuitív, skálázható menedzsmentet tesz lehetővé, mérettől függetlenül, minden hálózat részére. A Zero-touch hardvereszközök és a központosított távfelügyelet megkönnyíti a rendszer telepítését, és többnyire nem igényel speciális informatikai szaktudást sem. Az ingyenes felhő szolgáltatással és az RF First NebulaFlex hozzáférési ponttal minden vállalkozás felhőközpontúvá szervezheti hálózatát.

„A mobileszközök, a “dolgok internete” és a hálózathoz kapcsolt alkalmazások villámgyors terjedése a hálózat iránti igényekben is nagy változásokhoz vezetett. Könnyen kezelhető, gyorsan alkalmazkodó, fejlett hálózatokra van szükség, amely nagy területeket fizikailag is képes lefedni. Az új Multy X és Nebula eszközeink kategóriájukban a teljesítmény és a lefedettség tekintetében az üzleti és a magánfelhasználók részére is a legjobbat nyújtják.” – mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

Vissza